22 Mart 2015 Pazar

Boyalı ve Röfleli Saçlar İçin Yeniden Yapılandırıcı Maske - PHYTOCİTRUS

PHYTOCITRUS MASKE BOYALI SAÇLARI YENİDEN YAPILANIYOR!
Bitkilerle saç bakımı konusunda uzman Fransız PHYTOSOLBA Laboratuvarları tarafından üretilen PHYTOCITRUS Maske, silikon ve paraben içermeyen formülüyle boyama veya röfle işlemi sonrası zayıflamış saça, ihtiyacı olan enerjiyi ve parlaklığı kazandırıyor.

Doğal asidik özelliğiyle greyfurt ekstresi saç kütikülünü pürüzsüzleştirir ve saça olağanüstü bir parlaklık sağlar. Serbest radikal karşıtı ve koruyucu özelliklerine sahip deniz topalağı ekstresi ile zenginleştirilen PHYTOCITRUS Maske, saç renginin yoğunluğunu sabitleyip rengin solmasını engellemeye yardımcı olur. Bitki bazlı temizleyici içeriği ile ilk uygulamadan itibaren saç ipeksi yumuşaklığa kavuşur.

PHYTOCITRUS, boyama veya röfle işlemi sonrası zayıflamış saça, ihtiyacı olan enerjiyi ve parlaklığı kazandırır. Yenileyici özellikli bitki yağları yönünden zengin bu kremsi, kadifemsi maske, saç telini derinlemesine besler.
Silikon içermez.


  • Şampuanlamadan sonra ıslaklığı havluyla iyice alınmış saç tellerine ve saç uçlarına ceviz büyüklüğündeki miktarda uygulayın.
  • Saçın gözenek yapısına ve kalınlığına bağlı olarak 2-5 dakika bekleyin.
  • Bol su ile durulayın.


Çok yıpranmış saçlara sahipseniz, bakım ritüelinizi durulanmayan bir serumu düzenli kullanarak sonlandırın.

Fiyatı :95 tl


Phyto ürünlerini anlaşmalı eczane ve birçok online saç sitesinde bulabilirsniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder