14 Mart 2015 Cumartesi

SEPHORA İLE TRENDLERİ TAKİP ET - BODER LİNERS

Her ay farklı bir tema ile dünya güzellik trendleri Sephora’da!
Sephora, güzellik tutkunu müşterilerine her ay farklı bir temayla ‘merhaba’ demekten mutluluk duyuyor!
Güzelliğin prestijli dünyası Sephora güzellik tutkunlarının makyaj, cilt, vücut bakımlarına yenilikçi ürünleri ve ürün çeşitliliğiyle karşılık verirken, her ay belirlediği farklı bir güzellik trendini mağazalarına taşıdığı tema ile ön plana çıkarıyor ve dünyanın konuştuğu güzellik trendlerini müşterilerinin bilgisine sunuyor.
“Boder Liners” teması ile gözlere ve kaşlara vurgu yapılan çizgi trendine dikkat çekiliyor. Bu tema boyunca bu alandaki en iddialı ürünler Sephora’da olacak.
Ayrıca, bu tema boyunca Made In Sephora markalı 2 göz ürünü alımına eyeliner uygulaması ücretsiz.





OUTRAGEOUS CURL MASCARA
Özellikle küçük boyda tasarlanan fırçası ve fırçada bulunan 7 hazne sayesinde en küçük ve kenardaki kirpiklere bile kolay ulaşan Outrageous Curl Maskara ile en kısa kirpikler bile kıvır kıvır! ‘Pure Black’ ve ‘Ultra Black’ olarak iki çeşidi bulunan ve kullananların %75’inin 5 yıldız verdiği Sephora Outrageous Curl Maskara ile anında uzayan, hacimli ve gerçekten kıvrılmış kirpiklere sahip olmak kolay, ondan vazgeçmek çok zor!
Fiyat: 54, 90 TL.

 
They’re Real! Push-Up Liner
Eyeliner’ınızı artık tek elle bile çekebileceğinizi söylesek bize inanır mısınız? They’re real! Push-up liner ile gözler için bir ilk yaratıldı. Kalem aplikatör içerisine yerleştirilen yumuşak formüllü jel eyeliner sayesinde dilediğiniz eyeliner çizgilerini çekmek çok kolay! Kullananlar onun için; 91% uzun süre kalıcı, 81% suya dayanıklı, 88% liner kirpik diplerine olabildiğince yakın sürülebiliyor.
Fiyat: 94 TL.

 
YVES SAINT LAURENT – MASCARA EFFET FAUX
Benzersiz formülü ile kadınların vazgeçilmezi olan bu maskara 2015’e damga vuracak formülüyle karşınızda! Tek bir sürüşle kirpiklere uzunluk ve hacim katan sihirli formül artık daha uzun süre dayanıklı ve kirpiklere bakım yapıyor.
Fiyat: 105 TL. 

 
BENEFIT GIMME BROW
Saniyeler içerisinde daha gür ve şekilli kaşlar yaratmanın sırrını öğrenmeye hazır mısınız?
Bu göz kamaştıran sihirli numaranın perde arkasında Benefit Cosmetics’ in yeni hilebazı, kaş yoğunlaştırıcı fiber jel, ‘GIMME BROW’ yer alıyor!
İçerdiği mikro fiber tüyler yardımıyla kaşların saniyeler içerisinde daha gür, belirgin olmasını sağlarken, doğal bir görünüm vererek bir kaş maskarasından çok daha fazlasını sunuyor.
Fiyat: 95 TL


FINE LINE - 24HR FELT LINER
Hipnotize edici bir bakış yaratmak için profesyonel ipucunu Sephora açıklıyor. ‘Süper İnce Uçlu’ bu eyeliner, 24 saat kalıcılık sağlarken, ultra pigmentli bir renk sunar. Kirpik diplerini ortaya çıkarmak veya gözün dış köşesini belirginleştirmek için mükemmel bir yardımcı…
Fiyat: 40 TL

 
DIOR SOURCILS POUDRE POWDER EYEBROW
Dior Sourcils kaş kalemleri her tonla uyumlu renkleri ve pudra yapısı sayesinde, kaşların doğru bir şekilde belirginleşmesini ve şekillenmesini sağlar. Özellikle seyrek kaşlar için idealdir. Arkasında bulunan kaş fırçasıyla doğal bir etki yaratır.
Fiyat: 85 TL

 
LANCOME LE CRAYON SOURCIL
Bir tarafında hafif dokunuşlarla kaşları belirginleştirmek ve dolgunlaştırmak için özel bir uç bulunan bu kalem, diğer tarafında ise kaşlara düzgün ve doğal bir görünüm vermek için özel bir fırça bulunuyor. Makyaj çantanızın vazgeçilmezi bu kalemin 4 rengi mevcut.
Fiyat: 70 TL  


Ürünleri Sephora mağazalarından deneyerek temin edebilirsiniz:)

 

Blogumu takip etmeyi unutmayın lütfen:)
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder