20 Mart 2015 Cuma

SEPHORA İLE TRENDLERİ TAKİPLE!

Her ay farklı bir tema ile dünya güzellik trendleri Sephora’da!

Bu ay Sephora ile Cildimize Odaklanıyoruz.

Güzelliğin prestijli dünyası Sephora, güzellik tutkunlarının makyaj, cilt, vücut bakımlarına yenilikçi ürünleri ve ürün çeşitliliğiyle karşılık verirken, her ay belirlediği farklı bir güzellik trendini mağazalarına taşıdığı tema ile ön plana çıkarıyor ve dünyanın konuştuğu güzellik trendlerini müşterilerinin bilgisine sunuyor.

‘Skin Focus’ teması ile cildinizin daha bakımlı ve ışıl ışıl olmasını sağlayacak yeni ürün ve ipuçları size bekliyor. göz alıcı olması mümkün! Bu tema boyunca bu alandaki en iddialı ürünler Sephora’da sizleri bekliyor! Temanın öne çıkan ürünleri:

SMOOTHING & REVITALIZAING SERUM MASKESİ

Kolajenle güçlendirilmiş bu maske 10 dakika gibi kısa bir süre içerisinde kırışıklık ve çizgileri düzleştiriyor, matlaşan ciltte yeniden ışıltı kazandırıyor ve derinin esnekliğini düzenliyor. Daha iyisi olduğunu düşünen var mı?

Fiyat: 59, 90 TL.



Benefit Puff Off



Sadece Sephora mağazalarında bulabileceğiniz Benefit Cosmetics, Puff Off! ile tıpkı güçlü bir ütü gibi gözaltı torbalarını ütülüyor. Benzersiz ucu sayesinde her noktaya eşit derecede serinlik ve ürün dağılımı sunan Puff Off! ‘ ın en dikkat çeken özelliği anında çözüm sunması! Üstelik makyajınızın üzerine de uygulayabilirsiniz.


Fiyat: 105 TL.

Estee Lauder Enlighten EE Krem SPF 30

Günlük korumanın ilk adımı olan EE krem; cildi UV ışınlarına, hava kirliliğinin neden olduğu cilt hassasiyetine ve radikal hasarlara karşı korur. İçeriğindeki Baicalin , aşırı pigmentasyon ve koyu lekelerin oluşmasını tetikleyen hassasiyetleri en aza indirir. YENİ Enlighten Even Effect Skintone Corrector SPF 30 her cilt tonuna uyum sağlayan 3 renk seçeneğiyle aydınlık bir bitiş sağlar.

Fiyat: 116 TL.

GLAM GLOW BRIGHTMUD


İlk kez ve sadece Sephora’da satışa sunulan Glam Glow'un yeni ürünü Brightmud, yorgun gözleri anında canlandırıyor! Glam Glow'un ilk göz çevresi bakımı ürünü olma ünvanını taşıyan BrightMud™, gözaltına masaj hareketleriyle hafifçe uygulanıyor. Bu yeni ürün, sadece üç dakika içerisinde gözaltındaki şişlikleri ve koyu halkaları azaltırken, aynı zamanda bu bölgedeki kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü azaltıyor.

Fiyat: 175 TL.

REXALINE X-TREME

Fotoğraf rötuşlarına artık ihtiyacınız yok! REXALINE X-Treme Eraser Line Killer, kırışıklıklarını anında yok ederek cildinizde 15 dakikada %57 gözle görülür oranda azalma sağlıyor. Paraben içermeyen yapısıyla, cilt tonunu eşitleyen ürün, formülünde bulunan polimer ile ince çizgileri ve kırışıklıkları anında silerken, X-treme Eraser ile de, gözenekleri ve lekeleri küçültüyor.

Fiyat: 119 TL 15 ML


Lancome Renergie


Lancôme’dan anti-age teknolojisine yeni bir bakış açısı: Up-Cohesion™ teknolojisi ile çok daha genç görünümlü bir cilde kavuşun! Lancôme, cildin biyoloji mekanizması üzerindeki çalışmalarını yoğunlaştırdı ve cilde farklı bir açıdan yaklaşarak daha genç ve daha sıkı bir cilt için yepyeni bir alanı araştırmalarına dahil etti: ‘‘Uzay Biyolojisi’’. Daha sıkı, daha pürüzsüz bir cilt ve yeniden belirlenen cilt hatları için: İleri düzey bilimden esinlenilerek ortaya çıkarılan ‘bölge bölge’ ayrıcalıklı cilt bakımı size bu kavanozda bekliyor.

Fiyat: 325 TL.

Ürünleri tüm Sephora mağazalarında bulabilirsiniz:) Detaylı bilgi için www.sephora.com.tr adresine bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder