8 Nisan 2015 Çarşamba

Mac Brush Cleanser / Fırça Temizleyici

Merhaba,

Mac'in meşhur fırça temizleyici ürününü bilmeyen yoktur sanırım artık :) Benim de sıklıkla kullandığım pratik bir ürün ve çok memnunum.
Fırçalarımı her hafta sonu genel olarak hepsini yıkıyorum zaten detaylarını instagram da paylaşmıştım.Ancak hafta içi daha çok fırçaya ihtiyaç duyduğumda yada yanımda fırça taşıyacaksam temiz olması açısından ve acil durumlar içinde Mac in bu fırça temizleyici solüsyonunu kullanıyorum.

Fırçalar makyajın olmazsa olmaz ürünleri ve bu yüzden kullandığımız fırçaları daima temiz kullanmalıyız.Sivilce,akne vb olumsuz durumları yaşamamak için temiz fırça kullanmaya özen gösterilmelidir.
Fırçalar belirli aralıklarla düzenli olarak antibakteriyel özellikli temizleyici ürünlerle yıkanmalı ve fırça kılları aşağı gelecek şekilde kurumaya bırakmalıyız.

Gelelim Mac Fırça Temizleyicisine




Solüsyon içerisinde alkol olduğu için Fırça kıllarını çok kolay bir şekilde temizliyor
Sürekli kullanımda fırça kıllarını sertleştirebilir o yüzden sürekli olarak bu şekilde fırça temizliğini önermiyorum ancak acil durumlar için ideal

Peçeteye bir miktar temizleyici solüsyonu döküyoruz ve kirli olan fırçayı sağa ve sola hareketlerle temizlenmesini sağlıyoruz.


Birkaç saniye içerisinde fırça temizleniyor ve yine aynı hızla fırça kılları kuruyor çünkü alkol uçucu bir madde olduğu için kuruması da hızlı oluyor :)


Fırça neredeyse 1 dk içinde temizlendi kurudu ve kullanıma hazır
Sizce de çok işlevsel değil mi



235 ml 40 TL fiyatı
Uzun süre kullanıldığı için fiyatı şuanda makul umarım çokça fazla artmaz
Buna benzer sanırım birde Missha nın var ancak deneme şansım olmadı henüz
Makyaj masanızda mutlaka olması gereken bir ürün diyorum  bu ve muadilleri hiç fark etmez acil fırça temizleyici şart :)

Fırça temizleme işinde çok fazla yöntem kullanmıyorum çünkü gerek duymuyorum
Fırçalarımı genel olarak antibakteriyel bir jel yada bebek şampuanı ile yıkıyorum,bu zamana kadar olumsuz bir durumla karşılaşmadım hem temiz hemde yumuşak kalıyorlar.


Farklı ürün yorumlarında görüşmek üzere diyorum ve varsa soru yada öneriniz yorum olarak bekliyorum :)

Güzellikle kalın.




1 yorum:

  1. Almayı istediğin ürünlerden biri :) Detaylı inceleme için teşekkürler iyice heveslendim alıyorum :)

    YanıtlaSil