9 Haziran 2015 Salı

Derma E #guzelligimizannemizden Blogger Etkinliği Sponsoru

Merhaba,

#guzelligimizannemizden Blogger Etkinliğime destek olan markaları sizlerle paylaşmaya devam ediyorum. Öncelikle etkinlik yazımı mutlaka okumanızı öneririm.

Bugün de etkinlik sürecinden itibaren bize destek olan ve yardımları ile etkinliğin kusursuz geçmesine katkı sağlayan Derma E  markasını anlatmak istiyorum.

Özellikle Seda Hanıma yardımları ve ilgisi için ayrıca teşekkür etmek isterim.

Bize bu güzel ve temiz içerikli ürünlerle tanışma fırsatı verdikleri için teşekkür ederim.
Derma e benim çok merak ettiğim markalar arasındaydı hatta ülkemize gelmeden önce yurt dışından getirtmeyi bile düşünmüştüm :) 

Etkinlik için tüm bloggerların cilt cipine uygun nemlendirici ve çok yönlü kullanılabilen bakım yağlarından hediye ettiler. Benim gibi diğer blogger arkadaşlarım da ürünleri ve markayı oldukça merak ediyorlardı.

Ürünleri kullanmaya başladım ve hepsinde de çok memnun kaldığımı söylemeliyim yakında detaylı yazılarını paylaşacağım.
Aşağıda da göreceğiniz üzere diğer arkadaşlarım da ürünlerden bir hayli memnun :)





Dr. Linda Miles tarafından kurulan Derma e doğal cilt bakım markaları arasında bir çok ödüle layık görülmüştür.
Ürünleri en doğal içeriklerle üretilmiştir.

Derma e ürünlerinde;
SLS
Paraben
Mineral yağlar
Lanolin
Gluten
Sülfat
GMO bulunmaz

Derma e de her cilt tipi ve ihtiyacına yönelik ürünler bulunur.

Derma e ürünleri tamamen vegan ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.



 Derma E hikayesini sitelerinden eklemek istiyorum.

En kaliteli doğal ürünler ile etkili cilt bakımında çok ciddiyiz... Ustalıkla yaptığımız her ürün; güçlü aktif içeriklerle bilimsel olarak kanıtlanmış, gözle görülür gelişmeler sağlamaktadır. Bundan dolayı sağlık bilincine sahip insanlar; doğal, yüksek konsantre cilt bakım ürünleri olan derma e' ye güvenebilirler...

Dr. Linda Miles


Misyonumuz

Doğal Cilt bakımında; doğanın en etkili içeriklerinin potansiyelinin anlaşılmasıyla; derma e markası en çok güvenilen marka olmuştur... Tüm dünyada sağlıklı bilinci olan insanlar için; cildin durumunu iyileştiren; kanıtlanmış vitaminler, antioksidanlar bitkilerden yararlandık... 

Kalitemiz, dürüstlük anlayışımız sayesinde, daha da büyümekteyiz. Müşterilerimiz, çalışanlarımız, kalitemiz ve tüm dünya için en iyisini yapmaya çalışan kurumsal bir şirketiz...

Derma e farkı

Whole Foods Magazine tarafından 5 defa "En İyi Cilt Bakım Ürünleri" ödülünün sahibi olan derma e gözle görünür sonuçlar sunan en çok güvenilen doğal cilt bakım markasıdır. Bilimsel olarak kanıtlanmış vitaminler, antioksidanlar ve bitkilerden yararlandık, derma e; her cilt tipine ve ihtiyacına yönelik etkili, doğal sonuçları sağlamaktadır.



Hediye ürünlerin yanında diğer markalardan da tester ürün göndermeleri deneyebilmemiz açısından çok iyi oldu özellikle Perricone ve Peter Thomas Roth ürünlerinde çok merak ediyordum :)




Blogger arkadaşlarımın da paylaşımlarını eklemek isterim.

















Derma e ürünlerini bir çok online satış sitesinde ve anlaşmalı eczanelerde bulabilirsiniz.

Derma e sosyal medya hesapları




Teşekkürler Derma E :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder