29 Haziran 2015 Pazartesi

GÜNEŞ DOSTUNUZ OLSUN Eau Thermale Avène Çocuklar Arası Resim Yarışması

GÜNEŞ DOSTUNUZ OLSUN 
Eau Thermale Avène çocuklar arası resim yarışması 
11 Haziran-30 Ağustos 
Birinciye iPad, ikinciye iPad Mini, üçüncü ve dördüncüye iPod. 

Eau Thermale Avène,Marie Claire ailesiyle düzenlediği yarışmayla, çocukları bilinçlendirirken, onları yetenekleriyle ödüller kazanmaya davet ediyor! 

Güneşin zararlı etkilerine uzun süre maruz kalmanın, cilt kanseriyle doğrudan bir bağlantı olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Güneşten korunma konusunda doğru alışkanlıklara sahip olmak, hem yetişkinler hem de çocuklar için çok önemli.   
Biz, cilt sağlığımızı korumanın en önemli adımlarından biri olarak Eau Thermale Avène ürünlerini görüyoruz. Uzun yıllardır güneşten korunma konusunda en büyük destekçimiz olan markayla, çocuklara da bu alışkanlığı kazandırması konusunda ortak bir iş birliğine imza atıyoruz. 

Resim 

Çocuğunuza güneşten korunma alışkanlığı aşılamak için zevkli ve öğretici yarışmamıza katılmasını sağlayabilirsiniz.Böylelikle güneşle dost olurken, eğlenceli ödüller kazanma şansı da yakalayacaklar! 



Peki, ne yapmanız gerekiyor? Çocuğunuza güneşten korunmanın önemini anlattıktan sonra, ondan‘güneş dostunuz olsun’temalı bir resim yapmasını isteyin. Bu resmi bizimle paylaşın ve iPad kazanma şansı yakalayın! Çocuğunuzun resmini kargo ile aşağıdaki adrese gönderebilir veyamarieclaire.com.tr internet sitemizin ana sayfasındaki ilgili linke tıklayarak, bizimle paylaşabilirsiniz. Katılım süresi sonunda bir ön eleme yapılacak ve seçilen 20 resmin sahibinden, bu resimlerin asıllarını bize göndermelerini isteyeceğiz. 

11 Haziran 30 Ağutos 2015 tarihleri arasında bu 20 resim internet sitemizde oylamaya sunulacak ve en çok beğeni toplayan ilk dört resmin sahibi çocuk ödüllendirilecek. 

  
Resim 

Yarışma teması:Güneşten korunma 
Ödüller:Birinciye iPad, ikinciye iPad Mini, üçüncü ve dördüncüye iPod. 
Adresimiz:  
GROUP MEDYA 
HalaskargaziCad. Sait Kuran İş Merkezi, No:145 K:4Osmanbey/Şişli İSTANBUL 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder