3 Haziran 2015 Çarşamba

Hem Pratik Hem de Lezzetli Yemek İçin Nudo - #guzelligimizannemizden Blogger Etkinliği Sponsoru

#guzelligimizannemizden Blogger Etkinliğimin en özel sponsorlarından birisi de Nudo oldu :) Ürünleri özel olarak tek tek özenle paketlenmiş olarak etkinlik öncesi bize ulaştırdıkları ve etkinliğe olan katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

Yoğun çalışan birisi olarak öğle arası yemeğe bile fırsat bulamıyorum bazen ve çantamda taşıdığım Nudo lar bu zamanlarda karnımı doyurmak için çok pratik oluyor. Birkaç dakika da harika bir lezzet elde ediyorum. Sadece iş için değil elbette akşam eve geç gitmişsem ve karnım açsa da Nudo yu tercih ediyorum :) Üstelik etkinlik sonrası bize gelen paket sayesinde de annemde artık bir Nudo sever oldu :)

Çok amaçlı buğday ununu ise ekmek ve tatlı, börek kurabiye yapımlarında denedik ve hepsine de ayrı bir lezzet kattı :) Özellikle sabahları pankek yapımında kullanıyorum ve çok lezzetli oluyor. Evde de kendi ekmeğimizi yaptığımız için un konusu annem için çok önemli ve eriş undan bir hayli memnun kaldığı için sonrasında da tekrar aldı :)

Bu tür pratik yemekler için bir çok ürün denediğimi söylemek isterim ancak içlerinde tat ve doyum olarak en çok beğendiğim Nudo oldu çünkü içindeki erişte gerçekten hem çok lezzetli hemde doyurucu.Üstelik paket içinde yer alan özel soslarını da bir hayli beğendim tabi siz evinizde farklı soslarla da deneyebilirsiniz.

Daha çok Nudo çeşidi için buraya bakabilirsiniz. İhtiyaca göre farklı ürünleri mevcut. Yazı sonuna Nudo ya ulaşabileceğiniz sosyal medya hesaplarını duyuruyor olacağım :)

Buradan özel Nudo tariflerine ulaşabilirsiniz. Etkinlik sonrası Blogger arkadaşlarımın deneyimlerini de sizlerle paylaşmak istiyorum. Aşağıda paylaşımları bulabilirsiniz :)


Nudo'nun özelliklerini ve faydalarını sitelerinden eklemek isterim :)

SAĞLIKLIDIR!

MSG İçermez.

Birçok ürünün ambalajında içindekiler bölümünde görebileceğiniz tat ve lezzet arttırmak için katılan Mono Sodyum Glutamat (MSG) yapay katkısını Nudo Hazır Kıvırcık Erişte'de bulamazsınız. Böyle yapay katkılara ihtiyaç duymadan en özde tatları size sunuyoruz.
 

Hiçbir koruyucu katkı içermez.

Yemeye başladığınızda bunu fark etmek zor olmaz. Buram buram doğallık kokar.
 

Hiçbir renklendirici, gıda boyası içermez.

Doğal olmayan bir renkle konulduğu kabı dahi boyayan bu boyalara karşı tüketiciyi uyarırken Nudo Hazır Kıvırcık Erişte'de hiçbir renklendirici kullanılmadığını, kullanılmayacağını beyan ederiz. 

Güvenilirdir.

Erişler Gıda olarak yaptığımız bu çalışmanın altına imzamızı gururla atarken buna ortak olacak yetkili imzaları da ilgilerinize sunarız. Nudo Hazır Kıvırcık Erişte'nin HELAL Belgelendirmesi GİMDES tarafından yapılmıştır. Helal belgesinin kapsamı hakkında kamuoyunda eksik bir anlaşılma vardır. Sağlığa zararlı, İslam'a aykırı hiçbir madde veya uygulamanın olmaması gerekmektedir. Dolayısıyla HELAL Belgelendirme insan sağlığına önem atfettiğinden İslam dini mensubu olsun veya olmasın tüm insanlara hizmet etmektedir. Bizler de bu hassasiyetle Nudo Hazır Kıvırcık Erişte'yi sizlere sunuyoruz.


Hazırlanması kolaydır, pratik bir üründür.

Ambalajı açarsınız, içindeki baharat, yağ ve sebzeleri, yine aynı ambalajdaki eriştenin üzerine döker ve işaretli yere kadar sıcak su doldurursunuz. Sonra soğumasın diye yarım açtığınız kapağı 3 dakikalığına kapatırsınız. İşte bu kadar.
 

Zaman tasarrufu sağlar.

3 dakika sonra kapağı açıp afiyetle özde kıvırcık eriştenizi yersiniz. Yemeğiniz hazırlanırken siz işinize devam edebilir ve hatta çalışmaya ara vermeden kolaylıkla Nudo hazır kıvırcık eriştenizi yiyebilirsiniz.
 


Yemekten keyif aldırır.

Bizler yiyeceğimizi avucumuzda tutmaktan hoşlanırız. Ekmek arası yiyecekler, bardakta çorba, mısır, turşular, ambalajında bisküvi, cips vs. Bardakta Nudo Hazır Kıvırcık Erişte yemek yemeyi sevdirecektir.
 

Temini kolaydır.

Herhangi bir restoran bulup yemeğin hazırlanmasını beklemeniz gerekmez. İrili ufaklı bir çok marketten veya büfelerden satın alabilirsiniz.
 

Fiyatı uygundur.

Yüklü hesaplar ödemeniz gerekmez. Kendinize ve sevdiklerinize çok makul fiyata çok güzel yemekler ısmarlayıp, harika sofralar donatabilirsiniz.
 

Yemek saati kavramınızı değiştirir.

İstediğiniz veya açlık hissettiğiniz an, saat kaç olursa olsun tüketebileceğiniz bir ürün. Sabah, öğle, akşam ve hatta gece hiç rahatsız olmadan, "Bu saatte yemek yenir mi" demeden dilediğinizce yiyebileceğiniz bir üründür Nudo Hazır Kıvırcık Erişte.
 

Besleyicidir.

Bir kasede hem çorba, hem erişte hem de sebze tüketirsiniz. Böylece hem sıvı, hem karbonhidrat, hem vitamin ve hem de protein ihtiyacınızı karşılamış olursunuz.














Nudo sosyal medya hesapları;

 https://www.facebook.com/ozdenudo

https://twitter.com/ozdenudo

https://instagram.com/ozdenudo/

Teşekkürler ÖZDE NUDO :)



1 yorum: