8 Haziran 2015 Pazartesi

Limonian.com - Kore Kozmetik Ürünleri

Merhaba,

Kore markalı cilt bakım ve makyaj ürünlerinin son yıllardaki popülerliğinden herkesin haberdar olduğunu düşünüyorum.

Özellikle Koreli kadınların ciltlerinin güzelliği, beyazlığı gözenek ve siyah nokta sorununun olmayışı da kore ürünlerine olan merakı arttırdı. Bu anlamda da bende birkaç marka ürün denemiş ve genel olarak memnun kalmıştım.

 Bugün sizlerle Limonian sitesini anlatmak istiyorum. Kendi alanlarında çalışkan firmaları her zaman çok takdir etmişimdir. Özellikle ürünlerin yurt dışından getirildiği bir çok site ile sorunlar yaşanırken Limonian'ın bu konuda ki özenli çalışması ve müşteri odaklı sorunları çözmesi beğendiğim yönlerinden bir tanesi :)

 Bir sonra ki yazımda size Limonian ürünlerinden çok meşhur olan Cyber Shine temizleyici oksijen maskesini anlatacağım.


Limonian hakkında sitelerinden birkaç bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Limonian, Kore Kobilerine destek amaçlı işler yapan KTA Türkiye'nin projesi olarak kurulmuştur.

KTA Türkiye'nin kurucusu Koreli iş adamı Türkiye'de ki kozmetik sektöründeki açıkla ilgili olarak Kore kozmetik ürünlerini Türkiye'ye getirmeye karar verir.

Bu anlamda da geniş araştırma ve çalışmalar sonucunda Türk ve Koreli iki iş adamı Limonian markasını yaratırlar.
Site de cilt bakımı, makyaj ve vücut bakım ürünlerine kadar bir çok ürünü bulabilirsiniz.

Limonian ilk olarak Kore'de çok satılan ve tercih edilen fakat Türkiye piyasasında henüz bulunmayan 10 ürünle satışlarına başlar. Müşterilerden gelen yoğun ilgi ve talep üzerine ürün çeşitliliği artar ve her ay yeni ürünlerini satışa sunarlar.

Hayata geçirdikleri projeler ile Limonian Kore Devletinin de desteğini alarak Kore'deki 10 firma ile anlaşır ve daha fazla ürünle online olarak kendi sitelerinden başlattıkları hizmetlerine Türkiye'nin önce gelen sitelerinde yer alarak satışlarına devam etmektedir.
Şu anda n11.com üzerinden de de ürün satışları yapılmaktadır. İlerleyen dönemlerde diğer sitelerde de Limonian ürünlerine ulaşabileceksiniz.

Offline olarak Ankara'da 2 adet satış noktası ve İstanbul'da 1 adet showroomu bulunmaktadır. Ürün çeşitliliğine oranla yakın zamanda satış noktalarını da arttırmayı planlamaktadır.

Limonian, kuruluşunda Kore Piyasasında çok satılan ve tüketicilerin beğenisini kazanan henüz Türkiye'de tanınmamış kaliteli ürünleri getirmeyi amaçlamıştır ve bu doğrultuda Türkyie'deki faaliyetlerine devam edecektir.

Limonian sosyal medya hesaplarından ürünleri inceleyebilir, satın alabilir ve sorularınızı sorabilirsiniz :)







Güzellikle Kalın :)



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder