1 Haziran 2015 Pazartesi

StrawberryNet.Com Ortaklık Programı - #guzelligimizannemizden Blogger Etkinliği Sponsoru


Merhaba,

 Bugün sizlerle StrawberryNet in ortaklık programından bahsetmek istiyorum.

Öncelikle strawberrynet i tanımayanlar için kısaca bir açıklama yapmak istiyorum.

Menşei Hong Kong olan, dünyaca ünlü markaların, cilt, saç bakımı, makyaj, parfüm gibi daha bir çok ürününü satın alabileceğiniz online alışveriş sitesidir.

Buradan  StrawberryNet hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

StrawberryNet Türkiye yetkilileri #guzelligimizannemizden Blogger etkinliğimizde katılarak hem ortaklık programını anlattılar hemde birbirinden güzel ürünlerini blogger arkadaşlara armağan ettiler. Kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.


Benim hediye paketimden çıkan ürün ise Farm Stay Snail Eye Cream
Salyangoz Göz Kremi

Sitedeki bilgilere göre 

Ürün Detayları

  • Besleyici ve yaşlanma karşıtı bir göz çevresi kremi
  • Zengin nem ve besin sağlayan Salyangoz Salgısı Süzüntüsü içerir
  • Sarkmış göz çevresini veya kırışıklığa neden olan kuru cildi geliştirmeye yardım eder
  • Kırışık karşıtı etkili Adenosine ile harmanlanmıştır
  • Daha sıkı, yumuşak, pürüzsüz ve genç görünen göz çevresi ortaya çıkarır
  • Kullanımı: Gece yeterli miktarı cilt bakımının son adımı olarak nazikçe göz çevrenize uygulayın. Tamamen emilene kadar dışa doğru hareketlerle nazikçe masaj yaparak uygulayın

Kremi bir süredir kullanıyorum göz çevremde olumsuz bir soruna neden olmadı
Kremin uygulaması kolay hızlı emiliyor
Kokusu rahatsız edici değil
Gündüz ve gece kullanıma uygun
Makyaj altında dahi sorun yaratmadı
Nemlendirmesi yeterli
Uzun süreli ve düzenli kullanımda daha detaylı bilgi verebilirim şimdilik memnunum

Üstelik 50 gramlık ambalajı ile uzun süreli kullanım imkanı sunuyor.

İndirimli fiyatı ile şuan çok uygun bir fiyata bu göz kremini satın alabilirsiniz. Bunun için şuraya tıklamanız yeterli :)


StrawberryNET in sitelerinde ki ortaklık programı açıklaması şu şekildedir.

StrawberryNET Ortaklık Programına Katılın

StrawberryNET size sadece ziyaretçilerinizi sitemize yönlendirmeniz karşılığında gelir elde etme imkanı sunuyor - ve tamamıyla ÜCRETSİZ.
Web sitenizden veya siteniz tarafından sitemize yönlendirme yolu ile yapılan her satıştan komisyon almanızı garanti ediyoruz.
Yapmanız gereken tek şey sadece banner, metin bağlantısı veya simgelerden birisini web sitenize yerleştirerek sitemizle doğrudan bağlantı oluşturmak.
Yaratıcı yeteneklerinizi kullanarak kendinize ait sanal bir mağazanızı oluşturabilir ve sitemize açılan bir giriş sayfası yapabilirsiniz. Ayrıca StrawberryNET'deki ürünler hakkında bilgi veren açıklamalar veya ürün özellikleri hakkında makaleler oluşturabilirsiniz. Ürünlerin stoklarda olup olmadığı veya ürün güncellemesi hakkında merak etmenize gerek yok. Tüm bunları biz sizin için yapıyoruz.
Commission Junction veya ortaklık programımızla ilgili her türlü konuda bizle strawberrynet@cj.com adresinden bağlantı kurabilirsiniz.
StrawberryNET.com hakkında her türlü sorunuz için affiliate@StrawberryNET.com adresinden bize yazabilirsiniz..



Ortaklı programımıza katılmak oldukça kolay. Yapmanız gereken aşağıda belirttiğimiz adımları takip etmek ve ortaklık programımıza katılmak. 
1- http://reklamaction.com/signup.php bağlantısından girerek üyeliğinizi tamamlayın. (Firma adı olarak kendi ad-soyadınızı yazın) 2- Sosyal paylaşım kanalınızı (blog, instagram, youtube...) hangi sayfayı kullanacaksanız onun adresini yazıp yanına parantez içinde (strawberry) ekleyin. Örnek: https://www.facebook.com/mhmtkmlkkts (strawberry) 3- Son olarak sayfanızın hangi kategoriye girdiğini seçip, aylık tekil ziyaretçi sayısını belirtin. 4- Şartlar ve Koşulları kabul ediyorum’u seçip Gönder butonuna tıklayın. 5- Size gönderilen Onay emailini alıp onayladıktan sonra hesabınıza giriş yapabilirsiniz. 6- Hesabınıza giriş yaptıktan sonra Kampanyalar ----> Tüm Kampanyalar seçerek arama kutucuğuna “strawberrynet” yazın. 7- Strawberrynet (satış) seçerek kampanya detaylarına girin. 8- Son adım olarak hesabınızdaki takip linkini yazı/resim/sosyal ağlarınızdaki paylaşımlarınızda kullanarak sitemize yönlendirme yapmaya başlayabilir ve sitemize yönlendirdiğiniz her müşterinin yaptığı satış üzerinden belirtilen oranda komisyonunuzu almaya başlayabilirsiniz. Tüm satışlarınızı ve hesabınızı sistemden kontrol edebilirsiniz.









#guzelligimizannemizden in diğer yazılarını da okumayı unutmayın lütfen :)

Güzellikle Kalın :)

1 yorum: