3 Eylül 2015 Perşembe

Bay-Bayan Saatlerinde Yeni Adresiniz


Siz saati cep telefonundan öğreniyor olabilirsiniz ama unutmayın saat önemli bir aksesuar, bir prestij sembolü, özellikle erkekler için vazgeçilmez. İyi bir kostümün olmazsa olmazı, tamamlayan parçası…  

Peki artık her şeyin sahtesinin olduğu bir dünyada, bir dolu para ödeyerek aldığınız saatin gerçek olduğunu, gerçekten garanti altında olup olmadığını nasıl anlayacaksınız? Bu sorunun cevabı onu satın aldığınız yerde gizli. Saatinizi kesinlikle güvenilir bir yerden almanız,  garantisinin sadece aldığınız dükkan tarafından değil, o markanın Türkiye Distribütörü tarafından verilmesi gerekiyor.  

Eğer sık sık internetten alışveriş yapıyorsanız, size saat ve güneş gözlükleri konusunda uzman bir adres önerebiliriz; hizlisaat.com. Firmanın online satış yaptığı adres ise www.hizlisaat.com. Evet, duyduğunuz pek çok internet sitesinden bugün alışveriş yapabilirsiniz ama kredi kartı numaranızı verecek kadar güvendiğiniz firmayı iyi tanımanız gerekiyor.  

hizlisaat.com, bir “İstanbul Saat” kuruluşu. Firma, 100’e yakın saat markasını bünyesinde bulunduruyor ve sitede 25,000 den fazla çeşitte saat satışa sunuluyor. İnternet sitesinde, üye olmadan alışveriş yapabileceğiniz gibi, üye olmanız halinde özel hediye çekleri ve ekstra indirimler kazanma şansınız var. Ayrıca zaman, zaman %90’lara varan indirim fırsatından, siteye üye olarak, önceden haberdar olabiliyorsunuz. Site, sevgililer günü, anneler günü gibi özel günlerde ücretsiz kargo imkanı da sağlıyor.  

hizlisaat.com da kesinlikle kaçak, teşhir ürünü, ikinci el ve orijinal olmayan saat ve güneş gözlüğü satışı yapılmıyor. En uygun saatler, en uygun fiyata tamamen Türkiye Distribütörlerinin garantisi altında satılıyor. Teslimatlar 24 saat içinde Yurt İçi Kargo firması tarafından size güvenle ulaştırılıyor. Ayrıca site sizin kredi kartı bilgilerinizi sadece bankaya iletiyor, kesinlikle saklamıyor. Güvenli alışveriş için şifreleme sistemi kullanılıyor.  

Siteyi benzerlerinden ayıran ve sizin için güvenli kılan pek çok başka özelliği daha var; siparişinizin her aşamasında SMS ve mail yoluyla bilgilendirilme, ürününüzün orijinal kutusunda ve faturalı olarak size ulaşması, beğenmediğiniz taktirde 7 gün içinde koşulsuz iade kabul etmesi, satış öncesi ve satış sonrası telefonla verdiği destek, kredi kartı bilgisi vermek istemeyenler için kapıda ödeme seçeneğinin sunulması bunlardan bir kaçı.  

Sonuç olarak eğer ödediğiniz paranın gerçekten karşılığını almak istiyorsanız hizlisaat.com  sizin için iyi bir adres! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder