12 Ekim 2015 Pazartesi

ELİZABETH ARDEN SUPERSTART SKİN RENEWAL BOOSTER LANSMANI

Merhaba

5 Ekim Pazartesi günü Soho İstanbul'da gerçekleşen Elizabeth Arden'in yeni devrim niteliğinde ki ürünü olan SUPERSTART SKİN RENEWAL BOSSTER lansmanının detaylarını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Değerli firma yetkilileri ve uzman doktorlar eşliğinde sohbet formunda geçen etkinlikte Elizabeth Arden'in geçmişten günümüze hikayesi anlatılarak yeni ürünleri Superstart hakkında detaylı bilgiler verildi. Keyifli bir söyleşi ile Elizabeth Arden uzmanları kadınların cilt bakımında ihmal ettikleri konular üzerinde yoğunlaşarak doğru cilt bakım ritüellerini paylaştılar.





Anti-aging konusunda öncü markalardan olan Elizabeth Arden sürekli gelişen yeni teknoloji ile birlikte yeni ürünler geliştirmekte ve ürün formüllerini geliştirmektedir.
Yeni ürünü SUPERSTART ile birlikte cildin koruma faktörünü ön plana çıkararak cildi çevresel faktörlerden koruma ve uygulanan ürünlerin niteliğini arttırmayı hedeflemektedir.
Nemlendirici ve serumdan önce kullanılan Superstart üzerine uygulanana ürünün verimini maksimum seviye de tutmayı hedefliyor.
İçeriğinde ki probiyotik formülleri ile de bu anlamda kullanılan ilk ürünlerden birisi oluyor.
Daha önce markayla tanışmadığım için bu fırsatı yakalamaktan çok memnunum
Etkinlik günü farklı ürünlerini de inceleme fırsatımız oldu
Superstart serumu düzenli kullanım sonuçlarımı tekrar sizlerle paylaşacağım

 Kullandığınız tüm diğer cilt bakım ürünlerinden maksimum düzeyde verim almanız için tasarlanan yeni SUPERSTART Skin Renewal Booster, cildin doğal kolajen oranında 5 kat,elastin oranında 9 kat, nem oranında 25 kat artış sağlıyor. SUPERSTART; özel probiyotik kompleks, deniz rezenesi ve keten tohumu özleri içeren formülüyle cildin sağlıklı görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. Böylece cildiniz esnek, tazelenmiş ve diğer cilt bakım ürünlerinin sağlayacağı dönüşüme hazır hale geliyor. 

Güzellik kavramını bir bütün olarak ele alan Elizabeth Arden, yeni geliştirdiği SUPERSTART Skin Renewal Booster ile klasik cilt bakımı alışkanlıklarımızı bir adım ileri götürüyor. Kullandığınız tüm diğer cilt bakım ürünlerinden maksimum düzeyde verim almak üzere tasarlanan SUPERSTART, bilimsel adıylastartum corneumcildin en üst tabakasına günlük destek sağlıyor; doğal koruyucu bariyerini ve kendini yenileme yeteneğini güçlendiriyor. Bu şekilde, bütün cilt bakım sürecinin en iyi şekilde sonuçlanmasına yardımcı oluyor. 



Nemlendiriciden önceki adım  
Serum ve nemlendiriciden önce kullanılan SUPERSTART’ın ultra-hafif ve kolay emilimli formülü klinik olarak kanıtlanmış olarak cildin üst tabakasının sağlıklı görünümüne yeniden kavuşmasını sağlıyor. SUPERSTART sayesinde esnek, pürüzsüz ve daha parlak bir cilt görünümü geri geliyor. 

SUPERSTART;Probiyotik Kompleks,Deniz Rezenesi,Keten Tohumu ve Deniz Börülcesi Özü özleri içeren formülüyle cildin sağlıklı görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. Böylece cildiniz esnek, tazelenmiş ve diğer cilt bakım ürünlerinin sağlayacağı dönüşüme hazır hale geliyor.  
SUPERSTART Skin Renewal Booster, Önerilen Perakende Satış Fiyatı, 230 TL 

Güzellikle Kalın.




1 yorum: