16 Ekim 2015 Cuma

LR HEALTH&BEAUTY ZEİTGARD YÜZ TEMİZLEME CİHAZI LANSMANI

Merhaba

6 Ekim Salı günü Soho İstanbul'da gerçekleşen LR Zeitgard Yüz Temizleme cihazının lansman detaylarını paylaşmak istiyorum.
Keyifli geçen sohbet sonrası LR Ülke Müdürü Barış TURAN marka hakkında bilgiler verirken satış müdürü Özhan AKTAŞ ise LR ürünlerinin satış ve alış yöntemleri hakkında detaylı bilgiler verdi
Ürün sorumlusu Müge Çetin LR ürünlerini detaylıca anlattı
Kendilerine teşekkür ediyorum.



LR ürünlerini merak etmeme rağmen henüz tanışma ve kullanma fırsatı bulamamıştım
Lansman günü bir çok ürünü denedim ve aralarında almak istediğim ürünleri belirledim
Kişisel bakımdan renkli kozmetiğe kadar bir çok ürün seçeneği mevcut
Yeni çıkarttıkları Zeitgard yüz temizleme cihazı ise günün en merak edilen ürünü oldu
Normal elle temizliğe oranla cildi 10 kat fazla temizlemeyi vaat eden bu cihaz derin gözenek temizliği, ciltte ki pullanma, düzensiz cilt tonu ve cildin arındırılması gibi işlemleri de yerine getiriyor
Düzenli kullanım sonucunda ince çizgi ve kırışıklıklarda da iyileşme olduğu gözlemlenmiş
Farklı cilt tiplerine uygun iki adet fırçası mevcut
Hassas ciltler için pembe normal ciltler için mavi fırça başlığını cilt tipinize göre seçebilirsiniz
Bunlarla birlikte jel ve krem formda iki adet temizleyici ürünü de cihazla birlikte alabilirsiniz
Aşağıda size lansman günü çektiğim ürün fotoğrafları ile birlikte Zeitgard temizleme cihazının da detaylı bilgilerini ekliyor olacağım
Cihazı ve temizleyici ürünleri düzenli kullanım sonucunda tekrar ayrı bir yazı ile sizinle paylaşacağım
Kutu içerisinde Zeitgard yüz temizleme cihazı iki adet fırça başlığı, jel ve krem formda temizleyici ürün bulunuyor
Cihaz şarj edilebilir formda tasarlanmış
Yanak ve alın bölgeniz için temizleme saniyesine göre cihaz uyarı sesi ile sizi uyarıyor
Detaylı yorumlarımı cihazı inceleme yazımda paylaşacağım

Alman kozmetik devi LR Health&Beauty’ninyeni yüz cilt temizleme cihazı Zeitgard ile cildiniz yenilenerek zaman geriye dönüyor. Sadece bir dakikada gerçekleştirdiği bakım ile Zeitgard, cildinizi anında pürüzsüzleştirerek 10 kata kadar derinlemesine temizlik sağlıyor. Mükemmel tasarımı ve kolay kullanımı sayesinde Zeitgard ile cildiniz artık daha temiz ve daha ışıltılı.  

Avrupa’nın en büyük doğrudan satış şirketi LR Health&Beauty piyasaya çıkardığı Zeitgard yüz cilt temizleme cihazı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Temizleme ürünlerinin yapamadığını tek başına 10 kat daha etkili yapan Zeitgard ile artık zaman geriye dönüyor.  

Farklı cilt tiplerine uygun olarak üretilen temizleme jelleri ve özel fırçalarıyla Zeitgard, ince çizgileri ve kırışıklık görünümünü azaltarak cildi aydınlatıyor. Esnekliği kaybeden ve yorgun görünen cildi yüksek teknolojisiyle onaran Zeitgard, gözenekleri derinlemesine temizlerken, ciltteki pullanmalar, lekeler vb. gibi tüm sorunları da ortadan kaldırıyor. Günde sadece bir dakikalık kullanımıyla Zeitgard anında görülen etkisiyle vazgeçilmezler arasına girmeye hazırlanıyor.  

Zeitgard için özel olarak üretilen ve Microsilver (gümüş iyonlar) içereeşsiz hijyen fırçalıyor, bakteriyel büyümeyi de inhibe ediyorFarklı cilt tiplerine uygun fırçasıyla Zeitgardbir temizleme cihazından fazlasını sunuyor. Kablosuz oluşu ve kolay taşınabilme özelliğiyle evde, işte, tatilde istediğiniz her yere rahatça taşıyabileceğiniz Zeitgard suya dayanıklı yapısıyla da, duş esnasında suyun altında kolayca kullanılabiliyor.  

Yenilikçi tasarımı ve teknolojisi, anında görülen etkisi, uygulama ve kullanım kolaylığı ileZeitgard, tüm beğenileri üzerine toplayacak. 

Zeitgard Yüz Temizleme Cihazı Komple Set Fiyatı: 569,90 TL  

Daha fazla bilgi almak için:www.lrworld.com/healthandbeauty 
LRInstagram: @LRTURKEY - #lrturkey 
LR Twitterwww.twitter.com/lrworld 

LRHealth&BeautyHakkında

LR Health&Beauty; vücut bakımı ve güzellik ürünleriyle, 1985’ten bu yana faaliyet gösteren Almanya'nın önde gelen doğrudan satış firmasıdır. Dünya çapında 30 ülkede faaliyet gösteren LR, bünyesinde bulundurduğu 1.000’den fazla çalışanı, yaklaşık 300.000 kayıtlı iş ortağı ve müşterisiyle global sektörün önde gelen oyuncularındandır. Yenilikçi ve kaliteye önem veren kurum anlayışıyla LR, yaptığı 1 milyon Euro yatırımla, Avrupa’nın en modern AR-GE tesisine sahiptir. Dünyanın en büyük Aloe Vera üreticisi olan LR’ın ürünleri IASC (Internationa lAloe Vera Science Council) ve INSTITUT FRENSENIUS kalite sertifikalarına sahiptir. LR’ın ünlülerin de dahil olduğu özel Eau de Parfum serisi DERMATEST onayı ve dünya çapında 40 milyonun üzerinde satış rakamıyla kalitesini ispatlamıştır. Alman kalitesindeki ürünleri, benzersiz otomobil konsepti,satış ortakları için mesleki eğitim ve hizmetleri, adil ve şeffaf pazarlama planlarının yanı sıra Bruce Willis,Karolina Kurkova, Heidi KlumEmma Heming-WillisMarcus Schenkenberg ve Ralf Moeller gibi ünlülerle yürüttüğü işbirlikleri LR’ın başarı faktörleri arasındadır. LR, operasyonel süreçleri uygulamaya koyarken otomobil konsepti kapsamında Porsche, Mercedes ve Volkswagen ile işbirliği yapmaktadır. LR bünyesinde 2006 yılında  kamuya hizmet etmek amacıyla LR Global Kids Fund kurulmuştur. LR, Avrupa Doğrudan Satış Derneği(SELDIA) ve Türkiye Doğrudan Satış Derneği üyesidir. Daha fazla bilgi için http://www.lrworld.com/tr/ adresini ziyaret ediniz. 

















1 yorum:

  1. ben pek bu yüz temizleme cihazlarını kullanamadım çok zor geliyor ve unutuyorum kullanmayı :-(((

    YanıtlaSil