3 Kasım 2015 Salı

Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları Yves Rocher, Yılbaşı İçin Çok Özel Bir Koleksiyon Hazırladı.


Koleksiyonda; makyajdan, vücut bakımına birbirinden özel ürünler yer alıyor.Banyo rutininizde bile yılbaşı ruhunu yaşamak istiyorsanız portakal ve tarçın esansları ile bezenmiş, organik peygamber çiçeği suyu ile zenginleştirilmiş duş jeli sizleri bekliyor. Portakal&tarçın içerikli seride aynı zamanda vücut sütü,dudak balsamı,peelingli duş jeli ve el kremi de yer alıyor. Daha baharatlı kokuları sevenler, baharatlı vanilya serisini seçebilirler. Bu seride, ışıltılı vücutsütü ,EDT,peelingli duş jelive sıvı el sabunu yer alıyor.Bir diğer seri ise elma suyu ve karite yağının benzersiz bileşiminden oluşuyor. Seride, vücut kremi, kokulu mum ve ışıltılı vücut losyonu bulunuyor. 



Makyaj ürünleri, ten, göz, dudak için ayrı oluşturulmuş .  Göz makyajınız için, bej, mor,mavi , yeşil renk seçenekleri ile jumbo göz kalemleri ve özel zevkler için geliştirilmiş iki seçenekli 5’li Yılbaşı Özel Far Paleti yer alıyor. İster parti havasında bir makyaj ister daha nude bir makyaj için ayrı olarak geliştirilen farların içeriğinde, farlara yumuşacık dokusunu veren Pirinç Özleri yer alıyor. Çekici bir göz makyajı ile oluşturduğunuz görünümünüzü,yumuşacık dokusuyladudakları kaplayan ve ışıltı veren kırmızı stick ruj ile tamamlayabilirsiniz. Işıltılı renklerdekiojeler ve tırnak simiyle ellerinize çarpıcı bir dokunuş katarak gecenin parlayan yıldızı olabilirsiniz. Koleksiyonun gözde ürünlerinden aydınlatıcı pudra ise daha şimdiden makyaj çantanızın vazgeçilmesi olmaya aday.  


Aralık ayı itibari ile tüm Yves Rocher mağazalarından ulaşabileceğiniz ürünlerle, bu özel geceye hazırlanmak istiyorsanız sizlere en yakın Yves Rocher mağazasını seçmeye ne dersiniz? 









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder