10 Şubat 2016 Çarşamba

14 Şubat’ta sevgilinize güzelliğin kodlarını hediye edin…


Bugüne kadar geliştirdiği ürünlerle cildine önem verenlerin tercihi olan Skincode, Sevgililer Günü kapsamında Şubat ayı boyunca sevdiğine iki adet Cellular Perfect Skin Capsules alan herkese Cellular Power Concentrate hediye ediyor.  
Her yeni yılın yeni bir başlangıç ve yeni bir yaş olduğunu bilerek hareket eden Skincode, tüketicileri için Sevgililer Günü’nü çok özel bir kampanyayla kutluyor. 
  
Skincode, Şubat ayı boyunca sevdiğine iki adet Cellular Perfect Skin Capsules alan herkese Cellular Power Concentrate Serum hediye ederken, tüketiciler aldıkları ürünlerle hayal ettikleri görünüme kavuşma şansını yakalıyor.  

14 Şubat’ta sevdiklerinize “yıl”larını hediye edin… 
Öte yandan Skincode’un son teknoloji kullanarak geliştirdiği Cellular Perfect Skin Capsules, cildin erken yaşlanma belirtilerine karşı doğal direnç göstermesine yardımcı oluyor. Serinin içinde yüksek miktarda bulunan Polifenol kompleksi, cilt renginin korunmasına ve aydınlanmasına olanak sağlamanın ötesinde sabah ve akşam uygulandığında hücre metabolizmasını aktive ederek cildin canlanmasını sağlıyor.  

AyrıcaCentella Asiatica Özü ile cildi serbest radikallere karşı koruyarak güçlü bir anti-oksidan görevi gören seri, makyajın daha kolay emilmesine ve daha uzun süre dayanmasına yardımcı oluyor.  

Cildin yaşla birlikte yavaşlayan fonksiyonlarının telafi edilmesi için çalışan Cellular Power Concentrate ise cildin kendini savunma ve onarım mekanizmasını güçlendirmesine de yardımcı oluyor. Yaşlanma süreciyle aktif olarak mücadele eden serum, cildin nemlenmesine ve canlanmasına olanak sağlarken içeriğindeki Kırmızı Alg ile ciltteki lipitlerin sayısını da artırıyor.  Ciltte daha uzun süre nemlenme sağlayan serum Sevgililer Günü’nde sevdiklerine hediye almak isteyenlerinin tercihi oluyor.   

Skincode, herkesin Sevgililer Günü’nü kutluyor… 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder