9 Şubat 2016 Salı

SAF LAVANTA DOKUNUŞLARININ HAYATINIZDAKİ ÖZGÜN DANSI

Günlük enerjimizin olmazsa olmazları: Sağlık, cildimizin doğal ışıltısı ve iyi hissetmekPeki bunların hepsini içinde barındıran bir dünya var dersek? Kendine has özellikleri saymakla bitmeyen saf lavanta esansiyel yağı için tevazuya gerek yok!  

Le Château Du Bois(LCDB)‘nın kendi arazisinde yetiştirip, damıttığı saf lavanta adeta yılların tecrübesinin ve nesiller boyunca aktarılmış bir tutkunun dışa vurumu. 


Her yıl yetiştirdiği ve damıttığı saf lavantanın kalitesini Fransız hükümeti tarafından verilen AOP etiketiyle kanıtlayan LCDBEcocert ile de tümüyle doğal ve organik yöntemlerle üretim yaptığının güvencesini veriyor. LCDB’nin hayatın pek çok alanına kattığı ayrıcalıkların temel navigator’ü ise tabii ki;Saf Lavanta.” 



maddede Saf Lavanta Esansiyel Yağı ile hayatınıza gelen Bütünsel Sağlık: 

1-Soğuk havalarda daha da artarak kronikleşen egzama ve cildinizde ki pul pul dökülmeler saf lavanta esansiyel yağının yüksek hücre onarıcı ve yenileyici özelliğiyle doğal bir şekilde tedavi oluyor. Cilt pürüzsüz bir dokuya kavuşuyor. Bu doğrultuda tahrişi ve kızarıklıkları yatıştırıyor, kesikleri ve yanıkları hızlıca onarıyor.  

2-Başınızmı ağrıyor? Bir kaç damla saf lavanta esansiyel yağıyla şakak bölgesine masaj yapmanız, stresi rahatlatarak kendinizi iyi hissetmenize yetiyor.  

3-Günümüzde en sık yaşanan sorun: Uykusuzluk ya da gergin uyumak. Yastığınıza birkaç damla saf lavanta esansiyel yağı damlatmanız deliksiz bir uyku almanızı sağlıyor. Uyumadan önce bitki çayınıza damlatılmış birkaç damla saf lavanta esansiyel yağı günün stresini geride bırakmanıza yardımcı oluyor. 

4-Düşen bağışıklık sistemiyle anında kapımızı çalan grip ve dolan sinüsler de saf lavanta esansiyel yağının enfeksiyon giderici özelliği ile kolaylıkla iyileşiyor. Burnunuzun altına sürdüğünüz 2 damla saf lavanta esansiyel yağı nefes yoluyla tüm sinüslerinizde ki iltihabı açıp sağlıklı nefes almanıza yardımcı oluyor 

5-Spor sonrası ağrıyan eklemler, yorgunluktan gerilen kaslar veya kramplar da saf lavanta esansiyel yağı ile yapılan nazik bir masaj ile kolaylıkla rahatlıyor.  

6-Başımızın belası bitlerden ve diğer parazitlerden ise kulağımızın arkasına sürdüğümüz birkaç damla saf lavanta esansiyel yağıyla pratik bir şekilde korunmak mümkün.  

Le Château Du Bois AOP etiketli Saf Lavanta Esansiyel Yağı

Saf lavantanın bu eşsiz faydalarını her zaman deneyimlememizintek sebebi onu lavandin ile karıştırmamız.   

  • Saf lavanta epidemik bir bitki. Yalnızca Fransa’da Provence’ın dağlarında deniz seviyesinden 800 m yukarısında yetişiyor.  Lavandin ise dünyanın her tarafında yetişebiliyorve lavandin bu mucizevi özelliklerin hiçbirisini göstermiyor.  
  • Saf lavanta üretmek için tohum ekmek gerekiyor, dolayısıyla her bitki özgün ve birbirinden farklı oluyor, lavandinde ise bitkiyi toprağadikmeniz yeterli, yani klonlanarak yetişiyor.Üretim konusunda dasaf lavantaözgünlüğünüortaya koyuyor.  
  • 1 litre saf lavanta esansiyal yağı üretmekiçin 130 kgsaf lavanta çiçeği gerekirken, lavandin için 40 kglavandin çiçeğiyeterli.   
  • Lavandin güçlü kokusuylatemizleyici malzemelerin üretimindekullanılırken, saf lavanta seçkin parfüm uzmanlarının tercihi. 

  • Lavandin,  saf lavantanın iyileştirici özelliklerinin hiç birisini barındırmıyor. 
Doğanın ev sahipliğinden gelen bu ayrıcalıkla hem cildinizin, hem de hayatınızın ışıltısınıaçığa çıkarmayane dersiniz?  

Online Satış : www.lcdb.com.tr





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder