21 Mart 2016 Pazartesi

Saçlarınız Yerinde Kalsın ! Çözüm: Saf Lavanta

Saçlarınız size bir şey mi anlatmaya çalışıyor?  Yoksa ne demek istediğinin farkındasınız da telaffuz etmeye dahi korkuyor musunuz? Le Château Du Bois hem bu korkunuzu, hem de saçlarınızın dilini anlıyor.  

Bahar Projesi=>> “Saçlarınız Yerinde Kalsınİkilisi 

Le Château Du Bois Ekstra Hassas Şampuan ve Kuvventlendirici Saç Kremi ile saç dökülmesine kökten yaklaşıyor. Saç derisinin, kimyasallar ve dış etkenlerle hassaslaşması ve kurumasıyla en sonunda saçlar deride tutunamaz hale geliyor. 

Kökten çözüm yaklaşımıyla  Le Château Du Bois dökülmeye karşı saç derisini güçlendirmeyi ve onarmayı %100 doğal ve organik saf lavantalı  saç ikilisinin en önceliğine koyuyor.   

Saf lavantalı Ekstra Hassas Şampuan içeriğinde bulunan aloe vera ve bal ile deriyi bütünüyle nemlendiriyor ve onarıyor, organik ada çayı ve bireriyeyle de saç gözeneklerini cildi kurutmadan detoksifiye ediyor. İçeriğinde hiç bir kimyasal köpürtücü bileşen kullanılmadığı için saçları kesinlikle yıpratmadan yapılandırıyor ve dökülmesini engellemeye yardımcı oluyor.  

Saf lavantalı Kuvvetlendirici Saç Kremi ise aloe vera, badem yağı ve koruyucu shea yağından oluşan sinerjik kompleksle saçları dipten uca güçlendiriyor, saf lavanta ve biberiye ile de gerisinde hoş bir koku bırakıyor.  

Güçlü saç yapısı, nemli ve sağlıklı saç derisi ve onlardan yayılan doğal ve ferahlatıcı bir koku.   
Sanırız Yeni Yıl Saç Projesinin yanına artık bir koyabilirsiniz. 

Piyasa Satış Fiyatı:Ekstra Hassas Şampuan, 200ml, 100 TL 
                                  Kuvvetlendirici Saç Kremi, 200ml, 130 TL 

SATIŞ NOKTALARI:Douglas Kanyon AVM İstanbul, Douglas Forum Bornova AVM İzmir 

ONLINE SATIŞ:www.lcdb.com.tr 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder