14 Mayıs 2015 Perşembe

Blog Tasarımı Yaptırmak İsteyenler İçin | Blogger Tasarım İle Tanışın

Merhaba :) Bugün sizlerle Blogger Tasarım'ı tanıştırmak istiyorum. Benimde blogumu kendileri tasarladıkları için gönül rahatlığı ile paylasabilirim sizinle :) Oncelikle böyle açıklayıcı bir metin hazırladıkları için kendilerine teşekkür ederim. Benim Blogger Tasarım ile tanışmam 8 ay önceye dayanıyor.Blog yazmaya karar verdiğim zaman öncelikli olarak sitemin bana uygun olması ve beni yansıtmasi çok önemliydi bu nedenle de blog tasarımı yapan kişi ve siteleri araştırmaya başladım.Bu süre içinde bana en çok güveni veren Blogger Tasarım oldu ve calismaya başladık.Sonuc olarak hersey istediğim gibi çok hızlı bir şekilde gerçekleşti. Elbette blogger tasarım ile yolum ayrılmadı 8 aydır neredeyse hergün ne sorunum olsa ilgilendiler :)  Blog veya website tasarimlariniz icin Blogger Tasarimi oneriyorum. Böyle özenli ve çözüm odaklı çalışmalarından dolayi teşekkür ederim. Şimdi birde kendilerinden Blogger Tasarimi okuyalım :) 




  Blogger Tasarım 2014 Ocak ayında blog tasarımı, web tasarım ve e-ticaret siteleri yapmak, bu siteleri google seo ile destekleyip müşterilerine en iyi hizmet kalitesini sunmak için kuruldu. 
Sektörde bulunan firma ve kişilerin ilgisizliğinden şikayetçi olan kişi ve kurumlar bizimle tanıştıktan sonra bu sektörde böyle güvenilir ve hızlı iş yapanların olmadığını defalarca söyledi ve BloggerTasarım sitemizde bulunan Sizden Gelenler (http://www.bloggertasarim.com/p/sizden-gelenler.html) kısmında bizim hakkımızdaki görüşlerini detaylıca yazdılar.

Neden BloggerTasarım’ıTercih Etmeliyim?  

Yukarıda da belirttiğimiz gibi sizlerin güvenine ve görüşlerine çok önem veriyoruz. 
Site /Blog Tasarım sürecinin sonuna kadar birlikte ilerliyoruz. 
Süre sınırı olmadan istediğiniz her zaman teknik destek veriyoruz.   
Sizin için en faydalı olabilecek tasarımı ve site şeklini birlikte belirliyoruz 
BloggerTasarım kuruluşu 2014 olmasına rağmen tecrübemiz ve referanslarımız  yaklaşık 8 yıldır var. 8 yıllık tecrübemizle en iyi şekilde sizlere hizmet veriyoruz.  
İstediğiniz her zaman ulaşabilmeniz için sizinle telefon numaramızı paylaşıyoruz.  


Google Seo İçin BloggerTasarım 

Yıllardır google seo’da en iyi seviyeye gelebilmek için araştırmalar yapıp makaleler okuduk.Google seo için gerekli olan tüm alt yapıya sahip olduk ve bu alt yapımızı müşterilerimizle paylaşıyoruz.  Bizimle çalışan tüm müşterilerimizin siteleri için harcadıkları emek ve paraların karşılığını kat kat fazlasıyla alması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.  
Bu yazıyı blogunda yayınlarak bize destek olan Ümmühan Çelikel’e sonsuz teşekkürleri borç biliriz.  
Sizde Blog/Website tasarımı yaptırmak istiyorsanız bizimle irtibata geçebilirsiniz.  

bloggertasarimi@gmail.com 

1 yorum:

  1. siteni çok beğeniyorum. sadece siteyi teslim etmeyip ardından da ilgilenmiş olmaları süper.

    YanıtlaSil