11 Ağustos 2015 Salı

NOTE İLE PÜRÜZSÜZLÜĞÜN SIRRINI KEŞFEDİN!


NOTE Fondöten serisi içeriğinde bulunan bitkisel destekleyiciler sayesinde cildi beslerken canlı ve kusursuz bir görünüme kavuşturmaya yardımcı oluyor. NOTE, 4 farklı fondöten çeşidi ile her tip cildin ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.

Paraben içermeyen ve dermatolojik olarak test edilmiş, kapatıcı ve ipeksi dokuya sahip NOTE fondöten serisi, tatil sonrasında cildin kazandığı parlaklığı ve canlılığı sürdürmeyi destekliyor. Tüm cilt tipine uygun seçeneklere sahip serideki NOTE fondötenleri cildi beslerken dış etkenlerden SPF 15 faktörü ile korumaya yardımcı oluyor.



NOTE Detox & Protect Foundation SPF 15, içerisindeki tatlı badem yağı, yosun özü ve E vitamini sayesinde makyaj için en ideal tabanı oluşturuyor. İpeksi dokusu ile cildi koruyan bir kalkan işlevi görürken cildi nemlendirerek yumuşak bir cilde kavuşturmaya ve ciltteki pürüzleri ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

Sedir Ağacı ve Spiraea Özünü içeren NOTE Mattifying Extreme Wear Foundation cildin pürüzsüz ve mat görünmesine yardımcı olurken gün boyu kapatıcılık sağlıyor. NOTE Mattifying Extreme Wear Foundation cildi sakinleştirici özelliği ile bilinen Spiraea Özü sayesinde cildi koruyarak yağlanmasını engellemeye yardımcı oluyor. İçerisinde E, A ve B Vitamini bulunduran Sedir Ağacı Yağı ile ciltteki kızarıklıkları gidermeyi hedefliyor.

NOTE Rejuvenating Foundation SPF 15 ise içerdiği pirinç proteini ve argan yağı ile cildi korurken hücreleri güçlendirmeye yardımcı oluyor. Gün boyu kalıcılığa sahip NOTE Rejuvenating Foundation SPF 15, kusursuz bir kapatıcılık sunuyor. Ciltteki tahriş ve kızarıkları azaltmaya yardımcı oluyor. Yaşlanma karşıtı E vitamini bakımından zengin NOTE Rejuvenating Foundation SPF 15, yaşlanmayı geciktirici bakıma ihtiyacı olan cilt tipleri için idealdir.

Cilt tonuna dengelemeye yardımcı NOTE Luminous Moisturizing Foundation SPF 15, tatlı badem yağı ve macadamia yağı içeriyor. Cilt için önemli birçok asiti bulunduran  macadamia yağı, cilde yüksek oranda nemlendirme sağlamaya yardımcı oluyor. Antioksidan etkili tatlı badem yağı ise cildi yumuşak tutmaya yardımcı oluyor. NOTE Luminous Moisturizing Foundation SPF 15, yüksek nem sağlamaya yardımcı olduğu için kuru ve kurumaya yatkın ciltler tipleri için uygundur.








NOTE ürünlerine seçkin parfümerilerden, belirli Watsons, Boyner, Eveshop ve Rossman mağazalarından ulaşılabiliyor. Ayrıca www.notecosmetics.com resmi web sitesinden ürünler hakkında detaylı bilgi alınabiliyor ve www.notecosmetics.com.tr online adresinden NOTE ürünleri sipariş edilebiliyor.

NOTE Detox& Protect Foundation SPF 15: Tavsiye edilen satış fiyatı 34,90 TL
NOTE Mattifying Extreme Wear Foundation SPF 15: Tavsiye edilen satış fiyatı 34,90 TL
NOTE Rejuvenating Foundation SPF 15: Tavsiye edilen satış fiyatı 29,90 TL
NOTE Luminous Moisturizing Foundation SPF 15: Tavsiye edilen satış fiyatı 29,90 TL

                                                       www.notecosmetics.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder