29 Mayıs 2015 Cuma

The Body Shop'ta Tüm Ürünlerde Yaz Bakımı İçin İndirimli Fiyatlar‏

                                                                      TÜM ÜRÜNLERDE

                                                                          Yaz bakımı için
                                                                4.90TL’den başlayan fiyatlar
                                                                         The Body Shop’ta

29 Mayıs-25 Haziran tarihleri arasında herhangi bir The Body Shop mağazasına gelenler 4.90 TL’den başlayan fiyatlarla karşılaşıyor.
Yaz bakımına önem veren kadınlar ve erkekler,
%50’ye varan indirimin tadını çıkarıyor.

Yaza sıcak bir “merhaba” derken güzelliğinden ve sağlığından ödün vermeyenler The Body Shop’un yaza özel indirimlerine bayılacak! The Body Shop, havanın ısınmasıyla birlikte hareketlenen yeni sezonu 4.90 TL’den başlayan fiyatlar ve %50’ye varan indirimlerle karşılıyor.




Makyajdan cilt bakımına, vücut bakım serilerinden parfüme ve erkek bakım ürünlerinden saç bakım ürünlerine kadar tüm ürünlerde geçerli olan özel fiyatlar,

25 Haziran’a kadar tüm The Body Shop mağazalarında yazı bakımlı ve etkileyici geçirmek isteyen kadınları ve erkekleri bekliyor.










The Body Shop Hakkında
Dünyaca ünlü cilt bakımı ve güzellik markası The Body Shop sosyal hayat, çevre ve insan haklarına karşı olan duyarlılığı ile farklı bir konuma sahip. The Body Shop, çevreye ve insan haklarına duyarlı, ihtiyaç sahibi toplumlarla ticaret ilişkilerini geliştiren, kozmetik endüstrisinde hayvanlar üzerinde yapılan testlere karşı çıkan, hem çalışanlarını hem de müşterilerini bilgilendirerek farkındalık ve toplumsal duyarlılık kazandıran bir markadır. The Body Shop, hayvanları denek olarak kullanmanın gereksiz ve acımasız olduğuna inandığından, ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmiyor. “Kendine güven, bireysel özgürlüğe giden çıkış kapısıdır” diyen The Body Shop, müşterilerine ve çalışanlarına sağlık ve zindelik ideolojisini aktarıyor. 1988 yılından bu yana insan haklarına saygılı olmayı en önemli kurumsal prensiplerinden biri haline getiren The Body Shop, dünyayı korumanın gerekliliğini de savunuyor. Bundan yirmi beş yıl öncesinde başlattığı Adil Yerel Ticaret programı ile küreselleşmenin olumsuz etkilerinin en aza indirilmesini hedefleyen The Body Shop, bu program çerçevesinde dünya üzerindeki yirmiden fazla ülkede zor şartlarda yaşayan topluluklardan doğal içerikler, aksesuarlar ve hediyeler satın alıyor.
65 ülkede 2600’dan fazla mağazası bulunan The Body Shop Türkiye’de Shaya Mağazacılık A.Ş. tarafından temsil edilmekte olup İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya,  ve Kayseri’de olmak üzere toplam 33 mağazasıyla hizmet vermektedir.
The Body Shop Türkiye’ye ulaşmak için:








1 yorum: