29 Ocak 2016 Cuma

TEOSYAL KISS İLE SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE KIŞKIRTICI DUDAKLAR

Dudaklar, çekici ve cazibeli görünüşü sağlayan yüzde ki en önemli bölgelerden biridir. Bu Sevgililer Günü’nde daha çekici, davetkar ve göz alıcı dudaklara sahip olmak ve sevgilinize bir sürpriz yapmak isterseniz Türkiye’de Seltek Estetik A.Ş. tarafından temsil edilen Teoxane Laboratuvarları’nın geliştirdiği Teosyal Kiss’i deneyebilirsiniz. 

Dudak dokusu ve dudak çevresi için özel olarak geliştirilmiş olan Teosyal Kissdudak kontörünü yeniden belirlemeye, hacmini artırarak dolgunlaştırmaya, dudak köşelerini doldurarak şekillendirmeye ve uygulama sonrası 12 aya kadar dudakların hacimli bir biçimde kalmasına yardımcı oluyor. İçerdiği patentli ve çapraz bağlı “Resilient” Hyaluronik Asit ile etkin, dayanıklı ve uzun süre kalıcı. Doktorunuz tarafından enjeksiyon tekniği ile 10 dakika içerisinde son derece çekici dudaklar yaratan Teosyal Kiss ile bu Sevgililer Günü’nde daha hacimli, daha dolgun, daha bakımlıson derece çekici ve baştan çıkarıcı dudaklara sahip olabilir ve sevgilinizin başını döndürebilirsiniz. 


TEOXANE Laboratuvarları Hakkında: 2003 yılında Cenevre’ de kuruldu. Hyaluronik asit etken maddesi ile hayvansal kökenli olmayan, enjekte edilebilir kırışık doldurucu ve hacim kazandırıcı dolguların tasarımında ve üretiminde uzmanlaştı. Etkinliği kanıtlanan Teoxane ürünleri ilk dört sene içinde dünyadaki diğer hyaluronik asit bazlı enjekte edilebilir dermal filler üreticilerinin arasında üst sırada yerini aldı. TEOSYAL enjeksiyonları, 90’dan fazla ülkede dermatologlar, estetik tıp uzmanları ve plastik cerrahi uzmanları tarafından kullanılıyor. Bu uzmanlığın ışığındTeoxane Laboratuvarları, hyaluronik asit bazlı tamamlayıcı dermokozmetik ürün serisi de geliştirdi. 

SELTEK Estetik A.Ş. Hakkında:12 yıldır estetikdermokozmetik, ilaç ve dental alanlarda dünya markalarını ve devrimsel yenilikleri Türk medikal estetik, plastik cerrahi, dermatoloji, ortodonti ve eczane dünyası ile buluşturan SELTEK Group, profesyonel derin kimyasal peelingden leke tedavilerine, anti-aging bakım ürünlerinden hedefli problem çözücü cilt ürünlerine, saç ve gençleştirici mezoterapiden estetik dolgu ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Yurt dışı lisans anlaşması çerçevesinde ilaç üretimi de gderçekleştiren SELTEK, klinik araştırmalarla güvenilirliği kanıtlanmış, güçlü Ar-Ge departmanları ile öne çıkan dünyanın en güvenilir markalarının Türkiye’nin yanı sıra onbeş ülkede dağıtım ve distribütörlük haklarını da elinde bulunduruyor. 

SELTEK Estetik A.Ş. markaları ve ürünleri hakkında detaylı bilgiyewww.seltekgroup.com’dan ulaşabilirsiniz.  







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder