6 Ocak 2016 Çarşamba

YVES ROCHER'DE TÜM ÜRÜNLERDE %50'YE VARAN BÜYÜK KIŞ İNDİRİMİNİ KAÇIRMAYIN

Merhaba

Bitkisel kozmetik markası Yves Rocher de büyük kış indirimi başladı. Cilt bakımından, saç bakımına, vücut ürünleri, makyaj grubu, parfüm ve banyo ürünlerine kadar tüm ürünlerde  %50 ye varan büyük kış indirimi devam ediyor.

Üstelik internet sitesinden yapacağınız 99 TL ve üzeri alışverişlerinizde hem kargo ücretsiz hemde benim de favorim olan Yves Rocher'nin argan yağı bakım ürünleri nden argan duş yağı hediyeniz olacaktır. Bu tür kampanyalar alışveriş için çok yararlı oluyor. İhtiyacınız olan ürünleri hem indirimli almış oluyorsunuz hemde yanında ki güzel hediyeleri ile de alışverişiniz karlı hale gelmiş oluyor.

Özellikle bu duş yağını kime önerdiysem memnun kaldı çünkü hem çok güzel kokuyor hemde duştan sonra vücut yumuşacık ve neme doymuş oluyor.Kış aylarında bolca kullandığım bir ürün oldu.

Argan yağı bakım ürünleri arasında Vücut Kremi, Vücut Peelingi, saç ve yüz için Arganlı Kil Maskesi, Duş Yağı ve Masaj Yağı da mevcut. Kış aylarında ekstra kuruyan ve neme ihtiyaç duyan vücut için Argan serisinde ki ürünleri öneririm.

 Bölgenizde Yves Rocher mağazası yok diye üzülmeyin www.yvesrocher.com.tr adresinden alışverişlerinizi güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

Aşağıda ürünlere kolayca erişebileceğiniz linkleri veriyorum incelemeyi unutmayın:)

ARGAN YAĞI BAKIM ÜRÜNLERİ

ARGAN DUŞ YAĞI

ARGAN YAĞI KADİFE VÜCUT KREMİ

ARGAN YAĞI KADİFE VÜCUT PEELİNGİ

SAÇ VE YÜZ KİL MASKESİ

ARGAN MASAJ YAĞI










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder