28 Mart 2015 Cumartesi

Kiehl's Erkek Cilt ve Tıraş Bakım Ürünleri - Kiehl's Mağaza Turu #2

Merhabalar,

Geçen hafta Kiehl's Erenköy şubesini ziyaret edip ürünlerini sizler için incelediğimizi instagram üzerinden paylaşıp şuradaki yazımda ilk bölümünü yayınlamıştım.Eğer Kiehl's markasını ve hikayesini merak ediyorsanız ki bence merak edin:) ilk bölümü okuyabilirsiniz yararlı olacağına inanıyorum.

Bugünde cilt bakım ürünlerini sizlerle paylaşmak istiyorum zaten tüm ürünlerinin anlatımlı videosu youtube kanalımda hazır oradan da izleyebilirsiniz.İlk olarak erkek bakım ve tıraş ürünlerini yazacağım bir sonraki yazım ise genel olarak tüm cilt ürünlerini kapsayacak.

Bakımlı olmak ve buna uygun ürünler kullanmak sadece kadınların uyguladığı bir bakım ritüeli olduğunu düşünen umuyorum ki çok az kişi kalmıştır:) Çünkü cildimizi temiz tutmak.nemlendirmek,güneş koruyucu ile güneşin zararlı ışınlarından korunmak,yağlanma,sivilce ve erken çizgilerin oluşmasını önlemek kadın yada erkek,cildine hak ettiği önemi vermek ve ona iyi bakmak zorunda diye düşünüyorum.Erkeklerin cildi kadınlara göre daha yağlı ve gözeneklidir.Cilt derisi kalın günlük tıraşa bağlı tahriş olmaya ve yıpranmaya çok müsaittir.

Nasıl ki erkekler yorgun,göz altları mor,sivilceli mat cansız cilde sahip bir kadından hoşlanmaz ise kadınlar içinde durum aynı sonuçta kimse faydalı olacak çok iyi ürünler olmasına rağmen kendine bakmayan bir erkek istemez :)O yüzden kendinin ve cildinin değerini bilen temiz bakımlı beylere Kiehl's la birlikte bir kaç önerimizi var başlayalım o halde :)




Kiehl's ürünlerini ne kadar sevdiğimi artık bilmeyen yoktur sanırım.Gerek marka olarak güçlü duruşları gerekse doğaya ve insana saygılı ve yararlı bir biçimde ürünlerini üretiyor olması,ürün içeriklerinin kaliteli ve temiz olması yönü ile ürünlerini çok severek kullandığım bir marka.Müşterinin endişesine uygun bakım ve ürün önerisinde bulundukları için cilt bakım ürünlerinde kadın ve erkek her cilt tipi ve sorununa yönelik ürünleri mevcut e haliyle de bir hayli fazla cilt bakım ürünleri var.

İlk olarak erkek cilt bakımı ürünlerini anlatmak istiyorum.
Kiehl's hikayesinde de yazdığım gibi Aaron MORSE eczaneyi devraldıktan sonra erkek müşterileri içinde özel olarak formüller geliştirdi ve erkeklere özel ürünleri üretti
Çoğu erkek biz kadınlar gibi uzun uzadıya bakım yapmayı ve bunlarla uğraşmayı sevmediği için Kiehl's onlar için pratik az ve öz faydalı cilt bakım ürünlerini de mağazalarında satışa sunuyor ve elbette ki satın almadan önce deneme boy ürünlerle deneme imkanı sunuyor.

Ürünlerini koleksiyon halinde sunmayı böylece ürünlerin bir biri ile etkileşimi halinde performanslarının çok daha iyi olacağını düşünen Kiehl's cilt için ne gerekiyorsa o soruna yönelik seri ürünlerle de dikkat çekiyor.

Kiehl's Erkek Cilt Bakımı ve Tıraş Ürünleri


OİL ELİMİNATÖR 

Yağlı ciltli ve parlama sorunu yaşayan erkekler için geliştirdiği Oil Eliminatör serisi ile cildi derinlemesine temizlerken ciltteki fazla yağı ve parlamayı azaltmayı ve gözenek görünümünün minimum düzeyde olmasını sağlar.
Kullanan erkeklerin büyük bir bölümünden olumlu geri dönüşüm aldıklarını belirtiyorlar.Ayrıca çok yağlı ciltli kadınlarda bazı ürünleri tercih sebebi olabiliyor:)
Oil Eliminatör serisi dünyada ilk olarak Nasa tarafından kullanılan uzay teknolojisi Aerolite teknolojisi ile kullanılmıştır.Bence böyle havalı bir seriyi mutlaka denemelisiniz :)

Serideki ürünler;

DEEP CLEANSING EXFOLİATİNG FACE WASH

Günlük kullanım için sabah akşam kullanıma uygun temizleyici ciltteki yağı kiri temizler kurutmadan konforlu bir temizlik sağlar.İçeriğindeki kayısı çekirdeği özü ile ciltteki ölü hücreleri ciltten arındırır,gözeneklerin içini derinlemesine temizler ve gözenek görünümünü azaltır.Düzenli kullanımda ciltteki yağ dengesini düzenler,parlamayan gözenek görünümü azalmış duru ve sağlıklı bir cilt elde etmenize yardımcı olur.
Yağsızdır
Paraben içermez
Sülfat içermez

Fiyat : 200 ml 65 TL

REFRESHİNG SHİNE CONTROL TONER

İçeriğindeki kapriloil glisin sayesinde ciltteki fazla yağı dengeler,parlamayı önler ve cildi ferahlatır.Sprey formundaki bu tonik kullanımı kolay ve hızlı sonuç veren ürünlerden.Merak edip denediğim ürünlerden birisi çünkü bende kullanım kolaylığı açısından sprey formundaki tonikleri sevenlerdenim ve sonuç harikaydı :)
Yağsızdır
Paraben içermez


Fiyat : 180 ml 65 TL

24-HOUR ANTİ-SHİNE MOİSTURİZER

İnce yapılı ve hızlı emilen bu süper nemlendirici ise cildi 24 saat boyunca nemlendirir,terleme ve parlamayı azaltır,gözenek görünümünün azalmasına yardımcı olur.Düzenli kullanımda cildin parlaması azalır,yağ dengesi düzelir ve gözenek görünümü küçülür.
İçeriğinde Totara ağaç özü bulunur.
Yağsızdır
Paraben içermez

Fiyat : 125 ml 109 TL



ULTRA FACİAL

Kuru ve normal ciltler için geliştirdikleri Ultra Facial serisi hem kadın hemde erkeklerin kullanımına uygun.Cildi derinlemesine kurutmadan temizlerken 24 saatlik süren nemlendirme ve cildi yatıştırıcı etki sağlar.

ULTRA FACİAL CLEANSER

İçeriğinde bulunan şekerden elde edilmiş glukozid maddesi,kayısı çekirdeği,e vitamini,avokado yağı ile cildi kurutmadan derinlemesine temizler ve yumuşak nemlenmiş bir cilt kazandırır.
Krem yapıdaki formülü ile kullanım kolaylığı sağlar.
Benimde kış döneminde severek kullandığım temizleyicilerden biridir.
Kuru,normal,karma ve hassas ciltlerin kullanımına uygundur.

Fiyat : 75 ml 29 TL
150 ml 55 TL

ULTRA FACİAL TONER

Toniğin içerisinde bulunan skualan,e vitamini,kayısı çekirdeği ve avokado yağı sayesinde temizlik sonrası ciltte kalan kalıntıları temizler,cildi sıkılaştırır,kurutmaz ve nemlendirici için cildi hazırlar.
Alkol içermez
Kuru,normal hassas ciltlerin kullanımına uygundur.

Fiyat : 75 ml 25 TL
250 ml 55 TL 

ULTRA FACİAL CREAM

Benimde şuan kullandığım ve çok memnun kaldığım ultra facial cream cildi en sert hava koşullarında bile 24 saat boyunca nemlendirir,yatıştırır ve rahatlamasını sağlar.
Gündüz ve gece kullanımına uygundur.
Çok soğuk ve sıcaklarda cildin nem tutma oranını ayarlar
İçeriğinde skualan,antarktisin,imperata cylindrica bulunur.
Bu bitki özleri ve glikoproteinleri ile cilt en soğuk ve sıcak durumlarda bile nemini kaybetmez.Ultra facial cream cilde nemi hapseder ve kuruma,pullanma,kızarıklık gibi sorunları ortadan kaldırır.

Fiyat : 30 ml 39 TL
50 ml 75 TL
125 ml 152 TL

ULTRA FACİAL MOİSTURİZER

Kiehl's tarafından 1970 li yıllarda üretilen ultra facial moisturizer kullanıcıların çok sevdiği bir ürün.Nem verme oranı çok yüksek o yüzden kuru,çok kuru ve normal ciltler için uygundur karma ciltlerle yağlanmaya neden olabilir,Ultra facial cream ise bu üründen esinlenerek yapılmıştır.
Yine bu nemlendirici hızlı emilen ve cildi çok iyi nemlendiren formülü ile özellikle tıraş ve banyo sonrası cildi çok iyi yatıştırıp rahatlatır. 

Fiyat : 75 ml 59 TL
125 ml 79 TL 
250 ml 109 TL

Ultra facial serisindeki diğer ürünleri bir sonrası yazımda paylaşacağım.Erkek standında bu 4 ürün vardı ancak isteyenler maske ve diğer ürünlerine de bakabilir elbette.

POST SHAVE REPAİR GEL

Her tıraş sonrası tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun içeriğinde aloe vera,skualan ve nane yaprağı özü bulunan tıraş sonrası cilde bakım yapan,ferahlatıcı yatıştırıcı tıraş sonrası bakım jeli
Bu ürün özellikle erkek kardeşimin favorisi diyebilirim.Tıraş sonrası cildine çok iyi geldiğini rahatlattığını ifade ediyor.

Fiyat : 125 ml 75 TL

ULTİMATE MAN RAZOR BUMP RELİEF

Yakı otu ve zancefil kökü özü bulunan bu bakım jeli tıraş yaralanmalarında,tıraş sonrası şişkinlikte,kıl dönmesi,batık gibi sorunları iyileştirmeye yardımcı bakım ürünüdür.
Tüm cilt tipleri kullanabilir.
Günde iki kez sorunlu bölgeye lokal olarak uygulanır.

Fiyat : 125 ml 85 TL


FACİAL FUEL

Facial Fuel serisi cildi tıraş öncesi ve sonrası hem hazırlık hemde bakım ürünlerini içerir.
Seri içerisinde normal ve yağlı ciltler için seçenekler mevcuttur.
Facial Fuel serisi ile her gün tıraş yapsanız dahi cildiniz zarar görmeden bakımlı ve canlı olacaktır.
Tıraşa hazırlık ve tıraş sonrası tahriş olan cildi korumak,yatıştırmak ve nemlendirmek çok önemli
Facial Fuel ile batık ve kıl dönmesi sorunları da ortadan kalkıyor,bunlar içinde özel bakım ürünleri mevcut

ENERGİZİNG FACE WASH

Günlük olarak kullanılan cilde enerji ve canlılık veren yüz yıkama jeli,
İçeriğinde kafein,mentol, e vitamini bulunur.
Cildi kurutmadan temizler.yağlanmayı geciktirir,parlamayı önler
Cildi canlı ve sağlıklı bir görünümde tıraşa hazır hale getirir

Fiyat : 75 ml 29 TL
250 ml 55 TL

ENERGİZİNG SCRUB

Haftada 2 yada en fazla 3 kez kullanabileceğiniz bu scrub içeriğindeki kayısı çekirdeği özü,kafein,mentol ,e vitamini sayesinde ciltteki ölü derileri atmanıza yardımcı olur.
Cildi arındırır,canlandırır
Batık ve kıl dönmelerini önler
Cildi mükemmel bir tıraşa hazırlar
Tıraş öncesi kullanılması önerilir
Yağlanmayı düzenler gözenek ve siyah noktaları azaltır.

Fiyat : 100 ml 65 TL


FACİAL FUEL SPF 15 

Yağsız vitamin yönünden zengin güneş korumalı nemlendirici
İçeriğinde at kestanesi özü,soya , c vitamini ve e vitamini bulunur
Cilt üzerindeki solgun mat görüntüyü ortadan kaldırır.
Tıraş sonrası cildi korur ferahlatır,nemlendirir
Gündüz kullanıma uygundur gün içinde tazelenebilir

Fiyat : 125 ml 115 TL

ENERGİZİNG MOİSTURİZE

Etkileri üstteki nemlendirici ile aynıdır ancak bunda güneş koruma faktörü yoktur.
Yağsızdır
Vitamin yönünden zengin,cildi canlandırıp enerji veren nemlendirici
Günlük kullanım içindir.
Tıraş sonrası cildi yatıştırır,nemlendirir çevresel faktörlere karşı korur.

Fiyat : 75 ml 63 TL
 125 ml 93 TL

NO SHİNE HYDRATOR

Yağlı ciltli erkekler için formüle edilmiş jel nemlendirici cildi 24 saat boyunca parlamadan,matlık kazandırarak nemlendirir.
İnce yapısı nedeniyle uygulaması kolay emilimi hızlıdır
Çinko,sodyum,magnezyum içerir
Cilt bariyerini korur,sıkılaştırır,nemlendirir
Cildi temiz gösterip matlaştırırken patlama ve yağlanmayı kontrol altına alır.

Fiyat : 75 ml 72 TL

FACİAL FUEL GÖZ BAKIMI

Facial fuel serisinin göz bakım ürünlerine geçecek olursak;

EYE DE-PUFFER

Stik formunda olan bu göz bakım kremi içerdiği kafein sayesinde göz çevresindeki şişliği azaltır,aydınlık ve dinlenmiş bir göz çevresi sunar
Canlandırıcı altın kökü ile de göz çevresine sağlıklı bir canlılık katar.
Günlük kullanıma uygundur.

Fiyat : 15 gr 62 TL

EYE ALERT

Bu göz kremi ise yorgun,çizgilerin başladığı,koyu halka ve şişliğin olduğu neme ihtiyacı olanlar için tasarlanmış.
Salatalık özü,kafein,alfalfa özü ve e vitamini içerir
Göz çevresini toparlamaya ve bakım yapmaya yardımcı olur
Koyu halka ve şiş görüntüyü iyileştirir
Uzun sürekli nem sağlar
Canlandırıcı etkisi bulunur
Günlük olarak sabah akşam kullanıma uygundur.

Fiyat : 15 ml 69 TL

Yine Facial Fuel serisinin yaşlanma karşıtı bakım ürünleri de mevcuttur.Bunlarda cilt tiplerine göre değişiklik gösterir.Onun dışında erkekler içinde gece bakım serumları ihtiyaca göre kullanıma hazırdır.

FACİAL FUEL TRANSFORMER

Jel formundaki bu nemlendirici ciltteki çizgi görünümünü azaltmaya,gözenek görünümünü küçültmeye yardımcı olur.
İçeriğinde mavi deniz yosunu,b vitamini,amino asit bulunur
Bu nemlendirici cilt yüzeyini düzgünleştirerek yaşlanma karşıtı bakım sağlar.

Fiyat : 75 ml 105 TL

ANTİ WRİNKLE CREAM

Yaşlanma belirtileri ve sıkılık kaybına karşı savaşan bu nemlendirici günlük olarak sabah ve akşam kullanılabilir.
İçeriğinde kestane,soya,c ve e vitaminleri bulunur
Cildi nemlendirirken  çizgi bakımı yapar,sıkılık kaybını önler

Fiyat : 50 ml 125 TL

AGE COMBAT

Erkekler için ince çizgi ve kırışıklıklar ile savaşan bakım jeli 
Sabah akşam kullanıma uygun
Düzenli kullanımda sıkılık kaybı ve çizgi görünümünü azaltır.

Fiyat : 75 ml 105 TL 

SKY FLYİN MULTİ GEL

Facial Fuel serisinin en yeni ürünü köpüren jel formundaki tıraş köpüğü
İçerdiği ginseng,limon,portakal ve bambu özleri ile tıraş esnasında kayganlaştırmayı sağlarken cildi korur.
Tıraş sonrası tahrişi ve şişkinliği önler
Paraben içermez

Fiyat : 142 gr 59 TL

Facial Fuel serisinde birde kuru dudaklar için besleyici ve onarıcı lip balm bulunur.

Kiehl's ın en eski ürünlerinden olan akne,sivilce ve siyah nokta karşıtı serisi,

BLUE HERBAL

BLUE ASTRİNGENT HERBAL LOTİON

İlk yazımı okuduysanız bu ürün 1964 yılında formüle edilmiş ve günümüze kadar da etkinliği ve kesin sonuç vermesi nedeniyle de gelmiştir.
Yağlı ciltli kişiler tonik yada tıraş sonrası bakım ürünü olarak ta kullanabilir

Fiyat : 250 ml 62 TL
500 ml 92 TL

Seride yıkama jeli nemlendirici ve sivilce siyah nokta ve gözenekler için bakım ürünü bulunuyor.
Serinin içeriği siyah nokta ve sivilceleri önlemek üzere geliştirilmiş ayrıca var olan sivilce lekeleri üzerine de etkili
Blue Herbal serisi de yağlı,sivilceli ve gözenekli ciltler için uygundur.

Gel Cleanser : 250 ml 62 TL
Nemlendirici : 100 ml 85 TL
Spot Treatment : 15 ml 64 TL

Vücut bakım ürünleri ise,

CROSS-TERRAİN

All-In One Refueling Wash

Hem vücut hemde saç temizliği için kullanılabilen bu temizleyici jel cildi temizlerden nemlendirir.Hindistan cevizi,olea vera,situs ve e vitamini içerir.

Fiyat : 240 ml 59 TL

Dry Run Foot Cream

Ter emici aloe vera içerikli ayak bakım kremi uzun sureli ayaklarda terlemeyi önler kuruluk sağlar.

Fiyat : 100 ml 53 TL

UV Face Protector SPF 50

Zorlu hava koşullarında dağcılık,tırmanış,kayak gibi cildi aşırı güneş yanmasına karşı koruyucu bakım kremi.
Günlük kullanım için uygun değildir kalın vazelin kıvamında yapısı vardır.

Fiyat : 40 gr 85 TL



Close Shavers Squadron serisi isi krem yapıda tıraş ürünlerini içerir.


İşte Kieh's ın erkek bakım ve tıraş grubu ürünleri bu şekildeydi
Umarım ürünlerle ilgili fikir sahibi olabilirsiniz
Bir sonra ki yazacağım cilt bakımı ürünlerini de okumanızı şimdiden öneriyorum :)
Bence bir erkeğin ihtiyacı olan tüm ürünleri içeriyor
Saç bakım ve vücut bakım ürünlerinden de mutlaka beğeneceğiniz ürünler olacağına eminim.


Kiehl's mağazalarına giderek cilt analizi yaptırıp size uygun ürünlerin deneme boy ürünlerini kullanıp fikir sahibi olabilirsiniz.
Ürünlerle ilgili detaylı bilgi için http://www.kiehls.com.tr/ sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Telefon yolu ile sipariş içinse 

Tüm ürünlerin bulunduğu Youtube videomu da buradan izleyebilirsiniz.


Kiehl's ürünlerini tanıttığım diğer yazılarımı da okumayı ve blogumu takip etmeyi unutmayın lütfen :) 

Görüşmek üzere :) 









2 yorum:

  1. Erkek bakımında Kiehl's hep bir adım önde olmuştur benim için de :) Facial Fuel Energizing Moisture Treatment ve Skin Transformer harika ürünler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O gün bizde mağaza da bol bol denedik gerçekten farklı ürünleri olması çok güzel bende çok seviyorum kiehl's ürünlerini :)

      Sil