23 Şubat 2016 Salı

Lekelere ve aknelere “Vbeam” Pulse Dye lazer teknolojisi ile veda edin…

Cildimiz de doğum,yaşlılık,güneş gibi nedenlerle oluşan lekeler ve akneler yada akne izleri  
yıllardır güzellik alanında,çeşitli teknolojilerle tedavisine çalışılan problemler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Benzer cilt sorunları,kişilerin psikolojilerini, iş ve sosyal hayatlarını da olumsuz yönde etkiliyor.  
Özellikle çocuğumuzda Porto Şarabı Lekesi varsa, çocuğun gelişimi ile birlikte büyüyen lekeler, kendiliğinden gerilemiyor ve yoğun bir psikososyal strese neden olabiliyor.  

Ancak geliştirilen son teknolojiler bu sorunları yaşayanların imdadına yetişiyor.Tüm dünyaya en yeni lazer teknolojilerini sunan Candela’nın geliştirdiği ve Amerika FDA tarafından onaylıVbeam Pulse Dye Lazer” damarsal sorunların tedavisi amacıyla geliştirilmiş ilk lazer olma özelliğini taşıyor. Zamanla gelişen lazer teknolojileri ile damarsal sorunlara yönelik yeni lazer çeşitleri gelişmekle birlikte hiç biri Vbeam in yerini alamamıştır.Vbeam, diğer bir çok enflamatuar deri hastalığında da olumlu sonuçların alınması ve kozmetik amaçlı kullanımı ile çok geniş bir tedavi alanı oluşturuyor. 



Dünyadaki en ileri,Pulse Dye lazer teknolojisi “Vbeam”  

Vbeam Pulse Dye Lazer’idünyada ki en ileri teknolojiye sahiptir ve çeşitli vasküler tedavilerde güvenilir ve etkin olduğunu yıllardır çalışmalarıyla kanıtlamıştır. Doğum lekeleri,rosacea ve skarlar gibi bir çok endikasyonun güvenli ve etkili bir şekilde giderilmesini sağlayarak dermatolojik tedavilerin değişimine sebep olmuştur.  Günümüz lazer teknolojisinde altın standart olarak belirtilen Vbeam Pulse Dye lazer, dolgu uygulaması sonrası morarmaların, yara izlerinin giderilmesinde, çatlak ve akne tedavileri gibi bütün uygulamalarda başarıyla kullanılmaktadır. 

Vbeam neden daha avantajlı? 
 Vbeam, ileri mikro-pulse teknolojisi ile; periorbital bölge kırışıklık tedavilerini “öğle arası” uygulamaları kategorisine taşımasıyla, teknolojide kuantum sıçraması yapmıştır.” 

Tüm vasküler ve pigment lezyonların tedavisinde, cilt gençleştirmede,purpura olmaksızın uygulanabilmektedir. Yine rosacea,talenjektazi,eritematöz ve hipertrofik skar tedavileri için de geliştirilmiş en üstün teknolojidir. 
 Vbeam’in uygulama alanları: 

Porto şarabı lekesi (çocukluk dönemi hemanjiyom kızarıklığı) damarsal lezyonlar,pigmente lezyonlar,akne izleri, akne vulgaris, siğiller, yaralanma veya cerrahi işlem sonrası yara izleri için,rosacea,rosacea,Telenjiektaziler,eritematöz ve hipertrofik skarlar, kırışıklıkların ve çizgilerin azaltılması, cilt sıkılaştırma,kolajen üretimi uyarılması. 

Cilt problemlerine en yeni teknolojiVBeam Lazerson veriyor 

Tedavi seans aralıkları uygulanacak deri sorununa göre değişiklik gösterebilir. Doğumsal damar sorunlarında 4-8 haftalık tedavi aralıkları tercih edilirken, deri çatlaklarında 2-4 haftalık aralıklarla tedavi öneriliyor. 

Vbeam Lazer”in etkili olduğu alanlar; 

Portwinestain(şarap lekesi) veya diğer hemanjiyomlar, 
Telenjiektaziler, 
Damarsal benler, 
Doğum lekeleri, 
Rosacea tedavisi, (Kızarık yüz.) 
Akne rosacea tedavisi, 
Güllenme tedavisi, 
Poikiloderma, 
Spiderangioma, 
Spiderven, 
Aktif akne, 
Akne skarları, 
Konvansiyonel tedavilerin denenmesine rağmen sonuç alınamamış siğiller, 
Tedavilere dirençli genital bölge siğilleri, 
Keloid veya hipertrofik skarlar, (Yaralanma veya cerrahi uygulamalar sonrası gelişen sorunlar.) 
Yüz veya boyun yerleşimli glomanjiomalar, 










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder