12 Haziran 2015 Cuma

Kişiye Özel Hediye İçin Hediyesepeti.com

Merhaba,

Babalar günü için babanıza özel bir hediye vermeye ne dersiniz:)

 Artık eskisi gibi özel günlerde Babalar Günü, Anneler Günü, Sevgililer Günü yada doğum günleri için klasik hediyeleri rafa kaldırdık ve hediye alacağımız kişiye özel ve onun için tasarlanan hediyelere yöneldik. Bence bu çok daha anlamlı ve özel oluyor sizce de öyle değil mi :)

Bende kime hediye alacaksam ona özel olmasını isterim, eğer bana hediye gelecekse bende bana özel olmasını isterim :)  Neyse bu gün sizlere kişiye özel harika tasarım hediyeler yapan Hediyesepeti.com sitesini tanıtmak istiyorum.

 #guzelligimizannemizden Blogger Etkinliğim için de tüm bloggerlara özel hediyeler hazırladıkları için yardım ve ilgilerinden dolayı hediyesepeti.com , İlyas bey ve Eray bey'e tekrardan teşekkürlerimi iletmek isterim :)

Siteden alışveriş yapmak çok kolay, çok ilgili müşteri temsilcileri var istediğiniz her şeyi 0212 985 02 55 numaralı telefondan sorarak bilgi alabilirsiniz üstelik siparişinizi de bu yolla verebilirsiniz. 100 TL üzerine kargo ücretsiz iken diğer tutarlar içinse 5 TL :) Kapıda ödeme, kredi kartı, paypal, havale gibi yöntemlerle ödemenizi yapabilirsiniz.



Hediye Sepeti|Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Özel Tasarım Hediyeler

Hediye Sepeti ailesi, sevdiklerini mutlu etmek isteyen, özel gün ve kutlamalarında karşısındaki kişiye verdiği değeri göstermek isteyenler için tüm alışveriş deneyimini özenle tasarlayarak hizmet verir. Kişiye özel hediyeleri özgün tasarımları ile sadece size özel olarak hazırlar , sıra dışı ve eğlenceli hediyeleri ise titizlikle seçerek mükemmel bir hediye deneyimi yaşamanızı amaçlar. Özel gün ve kutlamalarda sevdikleriniz ile birlikte hayata mutlulukla bakabilmeniz ve ömür boyu hatırlanabilecek hediyeler verebilmeniz için; her geçen gün yeni tasarımlar ve teknolojilerden faydalanarak hediye çeşitliliğini artırmayı hedefler.
Babalar Günü için hazırlanan hediyeleri buradan inceleyebilirsiniz. Sitenin kullanımı oldukça basit istediğiniz ürün için kategoriler halinde bulabilirsiniz. Kişiye özel kalem, kartvizit, çerçeve, cüzdan, anahtarlık, özel kol düğmeleri gibi daha bir çok hediye seçenekleri sizleri bekliyor. Üstelik fiyatları da çok makul :) Site de bir çok ürün var ben birkaç tane örnek göstermek isterim :)





Şuradan  bütün hediyeleri inceleyip satın alabilirsiniz

Hediye sepeti sosyal medya hesapları;




İnstagram sayfalarında harika bir hediye veriyorlar ona da katılmanızı öneririm.













Bunlarda etkinlik günü bizim için hazırladıkları hediyeler :)
Çok şirin bir paketleme ile herkesin ismine özel kalem ve kadınlar için olmazsa olmaz makyaj aynası hediye ettiler :)
Ayrıca bana da çok güzel porselen bir kupa gönderdiler tekrar teşekkür ederim.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder