24 Haziran 2015 Çarşamba

ORABRUSH DİL TEMİZLEYİCİ - AĞIZ KOKUSUNU ÖNLEMEK İÇİN DİL TEMİZLEYİCİ ŞART

Ağız içindeki bakteri oluşumu ve ağız kokusunun düzenli diş fırçalama ve dil temizliği ile birlikte %80 oranında azaldığını biliyor musunuz ?

Dişlerimizi düzenli fırçalasak bile dil üzerindeki koku ve bakteri oluşumuna neden olan mikropları günlük temizlemezsek ağız kokusundan kurtulamadığımız gibi ağız içi enfeksiyon ve bakteri oluşmasını da neden oluruz. Düzenli yapılan dil temizliği ile ağız içi kokusunu ve bakteri oluşumunu önlemiş oluruz. Ağız kokusuna neden olan diş problemi, hastalık, yeme içme düzeni, ilaç kullanımı gibi sorunlarınız yoksa dil temizleyici büyük oranda rahatlık sağlayacaktır. Diğer sorunlar içinde uzman bir doktora muayene olmanız şart.

Bugün sizlere #guzelligimizannemizden Blogger Etkinliğimin sponsorlarından Yaşam Dükkanı tarafından hediye edilen Orabrush Dil Temizleyici Fırçasından bahsetmek istiyorum. Ağız bakımı benim için çok önemlidir ve bu fırçadan da çok memnunum sürekli alıp kullanacağım bir ürün oldu :) Yaşam dükkanına da desteklerinden dolayı tekrar teşekkürlerimi iletmek isterim.

Yaşam Dükkanı zarar vermeden de kaliteli yaşamak mümkün felsefesi ile yola çıkarak bünyesinde barındırdığı markaların tek tedarikçisi olan online alış veriş sitesidir. Site de farklı markalara ait organik ve doğal yöntemlerle üretilmiş kozmetik ve bakım ürünlerini bulabilirsiniz.Benim de şu sıralar en çok ziyaret ettiğim siteler arasında, özellikle ürün içeriklerinin temiz olması ve hayvanlar üzerinde test edilmeyen bir çok ürün ve marka olması yönü ile de doğal içerikli ürün arayan tüketiciye büyük oranda hizmet ediyor.Daha önce alışveriş yaptığım için sorunsuz kargo hızını ve müşteri hizmetlerinin harika bir şekilde çalıştığını söyleyebilirim.





Fırça üzerinde ki plastik temizleyici kıllar dilin açık olan çatlak kısımlarına kadar etkin ve derin temizlik sağlar.Fırçanın kılları yumuşak asla temizlik sırasında acı ve ağrı oluşmuyor tabi fırçalarken çok bastırmamanız gerekiyor. Normalde dil temizleyici özel dil temizliği yapan köpükler ile yapılıyor ancak bende köpüğü olmadığı için sadece temizleyici fırçayı anlatacağım.





Sabah ve akşam olmak üzere ağzınızı ıslatın ve fırçayı dilinizin arka kısmından öne doğru çekme hareketi ile fırçalayıp temizliğini yapın bunu 10 15 kez tekrarlayın ve dilin ucunda biriken sıvıyı fırça ucu ile temizleyin ve suyla ağzınızı tekrar çalkalayın işte hepsi bu kadar :)


Günlük diş fırçalama ile birlikte dil temizliğinizi de yaparsanız ağız içi kokusunda çok etkin  bir şekilde azalma olduğunu fark edeceksiniz. Bir çok uzman diş hekimi de hastalarına sağlık açısından dil temizliğini öneriyor.

Normal diş fırçalarında olduğu gibi Dil temizleyici fırçanızı da 3 ayda bir değiştirmeniz gerekiyor. Dil temizliğini özel temizleyici köpükler ile yaparsanız çok daha verimli sonuçlar alacaksınız.

Ürünü incelemek ve sipariş vermek için buraya tıklamanız yeterli :)

http://www.yasamdukkani.com.tr/index.php

https://instagram.com/yasamdukkani/









3 yorum:

  1. Bu tarz bir ürüne ilk defa rastlıyorum.Harika bir şeymiş gerçekten. Dişçiye gitmekten çok korktuğum için ağız bakımıma çok önem veriyorum :) hemen edineceğim bir tane.Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Normal diş macunu sürsek olmuyormuki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhtemelen olmaz çünkü diş macununun içeriği farklı dil içindeki çatlaklara girdiğinde zarar verebilir.

      Sil